Tokat'ta, Uluslararası Yamaç Paraşütü Yarışmasına yağmur engeli

Turhal mercimektepe'de aniden başlayan yağış
Yamaç Paraşütü Sağanak Yağış Sağanak Yağmur Gösteri Uçuşu Hava Muhalefeti 

-Yarışmaya katılan sporcuların yağmurdan korunmak için tesise sığınmaları
-Yağmurdan etkilenen sporcularla röportaj
-Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, röportaj
-Yurt içi ve yurt dışında yarışmaya katılan sporcularla röportaj
-Birkaç sporcunun kısa mesafeli gösteri uçuşu yapması

( TOKAT ) Tokat'ta, Uluslararası Yamaç Paraşütü Yarışması'na yağmur engeli TOKAT

- Tokat’ta, 5'incisi düzenlenen Uluslararası Cross Country Yamaç Paraşütü Uzun Mesafe Yarışması 3'üncü günü yarışları sağanak yağmur nedeni ile yapılamadı. Tokat'ın Turhal ilçesine bağlı Şenyurt beldesinde 7-12 Mayıs tarihleri arasında Uluslararası Cross Country Yamaç Paraşütü Uzun Mesafe Yarışmasına Türkiye başta olmak üzere Finlandiya, Norveç, Irak, İran ve Makedonya'dan 60 sporcu katıldı.
Bin 200 metre rakımlı Mercimek Tepe'de yapılan yarışmaya katılanlar hava şartları nedeni ile zor anlar yaşadı. Yarışmaların yapılacağı alanda hazırlık yapan sporcular sağanak yağış nedeni ile sosyal tesiste bir süre yağmurun dinmesini bekledi. Yağmurun dinmesinin ardından olumsuz hava şartlarının devam etmesi nedeni ile yarışmacılar uçuş yapamadı. 3 paraşütçü gösteri amaçlı olarak yamaç paraşütü ile kısa mesafe uçuş yaptı. Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, yamaç paraşütü yarışlarında hava muhalefeti nedeni ile aksamalar yaşandığını ifade ederek, "Yarışma iki gün daha devam edecek. Ben tüm yamaç paraşütü sporu meraklılarını ilçemize Mercimektepe davet ediyorum" dedi.
Yamaç paraşütü yarışması Cuma günü düzenlenecek olan yarışmalarla devam edecek, yarışma Cumartesi günü ödül töreni ile sona erecek.
10 Mayıs 2018 Perşembe günü yayınlandı