Tokat'ta 'Her Adım Sağlık İçin' projesi

Tokat 'ta "Her Adım Sağlık İçin" projesi

: - Tokat 'ta "Her Adım Sağlık İçin" projesi - Proje kapsamında ailelerin mesire alanında bir araya gelmeleri - Kadınların ve çocukların belirlenen parkurda yürüyüş yapmaları - Projeye Niksar'dan katılan Pervin Dilek Dirim röportajı Tokat 'ta "Her Adım Sağlık İçin" projesiTOKAT (AA) - Tokat 'ın Erbaa ilçesinde, bir güzellik merkezi tarafından "Her Adım Sağlık İçin" projesi hayata geçirildi.Proje kapsamında ilki Amasya Boraboy gölü ve mesire alanında gerçekleştirilen etkinliğe, 50 bayan çocukları ile birlikte katıldı.
Yaklaşık 2 kilometrelik zorlu bir parkur belirleyen kadınlar, çocukları ile bu parkuru 3 saatte tamamladı.Projeye Niksar'dan katılan Pervin Dilek Dirim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Orası sadece bir güzellik merkezi değil aynı zamanda sağlıklı yaşam adına da güzel şeyler yapıyorlar. Bugün de yine bir doğa yürüyüşü düzenlemeleri bizi gerçekten motive etti. Hafta sonu rahatlığı hafta içinin vermiş olduğu yorgunluğu üzerimizden atmamızı sağladı, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Güzellik merkezi sahibi Hülya Altuncu ise, amaçlarının sadece güzel kadınlar olmadığını, sağlıklı bir toplum ve nesiller olduğunu dile getirerek, bu projeyi gelenekselleştireceklerini ayrıca çocuklara yönelikte farklı projelerle onların da sosyal yaşamda sağlıklı ve özgüveni tam bireyler olarak yetiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.


Muhabir Sağlıklı Yaşam 

29 Ekim 2018 Pazartesi günü yayınlandı