Terör örgütlerinin propagandasından kurtulalım

Hukukçular Birliği Vakfı Başkanı Alaaddin Varol, İç Güvenlik Paketi'na karşı çıkan İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal'a canlı yayında zor anlar yaşattı.
Alaaddin Varol Cnntürk İç Güvenlik Paketi Tarafsız Bölge Ümit Kocasakal 


İç Güvenlik Paketini tartışırken Alaaddin Varol'un gösterdiği fotoğraflar ve söyledikleri bu paketin ne kadar önemli olduğunu da gözler önüne serdi.

CAN GÜVENLİĞİMİZ TEHLİKEDE
Tartışılan kanun halkın güvenliği ve terör örgütün propagandalarından kurtulmak için gerekli olduğunu söyleyen Varol “ İlahi kanunlar değişmez. Beşeri kanunlar toplumun ihtiyaçlarına göre günün koşullarına göre değişebilir. Burada bu yasa niye ihtiyaç? Niye çıktı bu yasa? Son zamanlarda toplumsal olayların terör örgütlerinin propagandası haline gelmesi, insanların can güvenliğinin tehlikeye girmesi, mal güvenliklerinin yok edilmesi ve benzeri olaylardan dolayı böyle bir yasa hazırlandı.” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE

Ümit Kocasakal Hakkında
Ümit Kocasakal, 11 Mayıs 1966 tarihinde Köln'de dünyaya gelmiştir. Sinoplu bir baba ve Gümülcine göçmeni bir annenin çocuğu olan Kocasakal, ailesinin işçi olarak çalışmak için gittiği Almanya'nın Köln şehrinde doğdu. Çocukluğu ve gençliği Sarıyer Büyükdere'de geçti. 1986'da Galatasaray Lisesi'ni ve 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Bir dönem avukatlık yapmasının ardından 1995 yılında Galatasaray Üniversitesi Ceza ve ...
devamı
19 Şubat 2015 Perşembe günü yayınlandı