Terminalde Bayram Öncesi Bilet Çilesi

Bayram tatilini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali ' ne akın etti. Bazı otobüs firmaları sefer aralıklarını 5 dakikaya indirdi.
Otobüs Terminali Ramazan Bayramı Şehirlerarası Otobüs 


Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde otogarlardaki yoğunluk arttı. Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali, memleketlerine gitmek isteyen vatandaşlarla doldu. Erken rezervasyon yaptırmayan vatandaşlardan bazıları bilet bulmakta sıkıntı yaşarken, otobüs firmaları yolcu yoğunluğu bulunan hatlara ek seferler koydu. Bazı otobüs firmaları yarım saate bir olan Bursa-İstanbul hattının sefer saatlerini 5 dakikaya kadar düşürdü. Bazı firma yetkilileri ise ek seferler sayesinde vatandaşların mağdur edilmediğini, buna rağmen biletlerin kısa sürede tükendiğini söyledi.

EN YOĞUN İSTANBUL, İZMİR VE ANKARA HATTI

Bayram arefesinde yola çıkmak isteyenler vatandaşlar ellerindeki valizlerle otobüslerin önüne koştu. Otobüsün kalkış saatine yetişmeye çalışan vatandaşlar ise kısa süreli panik yaşadı. Bilet bulmakta güçlük çekenlerin imdadına ise firmaların koyduğu ek seferler yetişti. Firma yetkilisi Yüksel Özdemir ise en yoğun seferlerin başta İstanbul olmak üzere İzmir ve Ankara hatlarında yaşandığını söyledi. Demir, sahil kesimlerine vatandaşların yoğun taleplerinin olduğunu vurguladı.
19 Ekim 2012 Cuma günü yayınlandı