Tedavisini Cumhurbaşkanı Erdoğan üstlenmişti, tümörü yüzde 15 küçüldü

Taha'dan görüntü
Hastane Tedavi Süreci Kemoterapi Beyin Tümörü Ameliyat 

-Taha'nın konuşmasından görüntü
-detaylar
-arşiv görüntüler

( ELAZIĞ )- 6 yaşındaki Taha: "Tayyip dede, bayramın mübarek olsun, ellerinden öpüyorum. Allah senden razı olsun, seni çok çok seviyorum" ELAZIĞ

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla tedavi edilmek üzere Elazığ'dan İstanbul'a götürülen 6 yaşındaki Taha Sis'in sol gözünde görme yetisini tamamen kaybetmesine neden olan beyin tümörü, yapılan tedavilerin ardından yüzde 15 küçüldü. Elazığ'ın merkeze bağlı Olgunlar Mahallesi İshak Sunguroğlu Caddesi'nde bulunan evlerinde yaşayan Rıfat(36) ve Azine Sis'in(32), 6 yaşındaki oğulları Taha Kemal Sis, göz sinirleri üzerinde ortaya çıkan tümör nedeniyle sol gözü, görme yetisini kaybetti. Ocak ayında kendilerine ulaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taha Sis'in tedavisini üstlenerek aileyi İstanbul'a götürttü. Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonda anne Azine Sis ile yaptığı görüşmede, Taha'nın ameliyatı için gerekli her şeyin yapılacağını ifade etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Yeditepe Üniversitesinde tedavi gören Taha Sis’in sol gözünde görme yetisini tamamen kaybetmesine neden olan beyin tümörü, yapılan tedavilerin ardından yüzde 15 küçüldü.İstanbul'da bir otelde kalan Taha'nın kemoterapisi için belirli aralıklarla hastaneye gidilerek tedavi sürecinin devam ettiği bildirildi.
Tedavisi devam eden Taha,bir video paylaşarak, "Tayyip dede, bayramın mübarek olsun, ellerinden öpüyorum. Allah senden razı olsun. Seni çok çok seviyorum. Ben Tayyip dedemi dinliyorum ve dışarıya çıkmıyorum” dedi.

26 Mayıs 2020 Salı günü yayınlandı