Tarsus’tan Reyhanlı’ya yardım eli

Hasarlı araçlar
Belediye Başkanı Beraberlik Geçmiş Olsun Hasar Tespit Saldırı 

-Hasarlı araçlardan detaylar
-Heyetin hasarlı araçların tespitini yaparken
-SolarGlass Oto Camları Genel Müdürü Ayhan Serinrüzgar
-Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürü Ramazan Gözener
-Tarsus Belediyesi Belediye Başkan Vekili Ali Şimşek

( MERSİN )- Tarsus Belediyesi ile bir oto cam firması Reyhanlı’da zarar gören bütün araç camlarının onarımını üstlendi MERSİN

- Tarsus Belediyesi ile bir oto cam firması Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde zarar gören bütün araç camlarını takacak. Tarsus’tan Reyhanlı’ya giden heyet, araçlarda hasar tespiti yaptı. Heyette bulunan Belediye Başkan Vekili Ali Şimşek, Zabıta Müdürü Ramazan Gözener, SolarGlass Oto Camları Genel Müdürü Ayhan Serinrüzgar, Müdür Yardımcısı İlhan Öztürk, Reyhanlı'da Kaymakam Fatih Çobanoğlu'na, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ve Emniyet Müdürü Nadir Örten’i ziyaret etti. Heyet, ziyaretlerinde Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretten sonra zarar gören araçlarda tespit çalışması yapan Tarsus heyeti, bundan sonra olacak saldırıda da zarar gören araçların camlarını yapacaklarını belirttiler. Birlik içinde zorlu süreci atlatacaklarını belirten Belediye Başkan Vekili Ali Şimşek, “Tarsus Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda Reyhanlı’ya geldik. Burada patlayan bombalardan dolayı camları kırılan, zarar gören araçlarla ilgili ve buradaki vatandaşlarımızla ilgili Belediye Başkanımızın geçmiş olsun dileklerini ve talimatları doğrultusunda ne yapabileceğimiz konusunda Sayın Kaymakamımızla ve Belediye Başkanımızla görüştük ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Sonra da camları kırılan araçlarla ilgili Tarsusumuzda bulunan bir cam firması yetkilileriyle birlikte geldik ve araçların üzerindeki kırılan camların tespitini yaptık. En kısa sürede bu camların değiştirileceğini taahhüt ettiler. Bugünlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini bilerek, burada en azından maddi ve manevi destek vermek üzere biz buraya geldik. Vatandaşlarımıza destek olmak gayesiyle buradayız. Belediye Başkanımız ‘yerinde tespitleri yapın’ dedi.
Geldik görüştük, belediye başkanımızın geçmiş olsun dileklerini ileterek tespitleri yaptık” dedi.
Zabıta Müdürü Ramazan Gözener ise, "Reyhanlı Kaymakamı, Reyhanlı Belediye Başkanı ve Reyhanlı Emniyet Müdürünü ziyaret edip belediye başkanımızın dileklerini ve herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını ve yardıma hazır olduğumuzu ilettik. Neticede bu günlerde ülkemizde birlik ve beraberliğin en yoğun hissedilmesi ve birlikteliğin en had safhada olması gerektiği günler. Biz bu açıdan Tarsus Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmak için buradayız” ifadesini kullandı. SolarGlass Oto Camları Genel Müdürü Ayhan Serinrüzgar'da, hasarları en kısa sürede karşılayacaklarını söyledi.

Serinrüzgar, “Hatay’a bağlı Reyhanlı ilçemizi ziyaret ettik. Öncelikle Kaymakamımızı ve Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Maddi açıdan araçlara yapılan zararları karşılamak için buradayız. Camları kırılan araçların tatbikatını yapıp kırılan camları belirledik. En kısa sürede tüm hasarları karşılayacağız. Birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğini vurguladık. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

26 Ocak 2018 Cuma günü yayınlandı