Tanju Çolak: Paramı söke söke alacağım

Jetpa Holding'in sahibi Fadıl Akgündüz namı diğer Jet Fadıl ile mahkemelik olan Avrupa eski gol kralı Tanju Çolak, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Her Şey programının canlı yayın konuğu oldu.
Jet Fadıl Tanju Çolak Fadıl Akgündüz 


Alacaklarını tahsil edemediğinden dava açtığını söyleyen Tanju Çolak, Alpay Özalan ve Cübbeli Ahmet gibi isimlerin de mağdur olduğunu söyledi. Akgündüz'ün diğer mağdurlarından hakkında açılan davalara da değinen Çolak, “Neden açıldığını ben de bilmiyorum. Anlam veremiyorum. Bana neden açtılar, onunla ortak mıyım? “ dedi.

Akgündüz hakkında suç duyurusunda bulanacak isimlere destek vereceğini belirten Tanju Çolak, Fadıl Akgündüz'e ulaşamadığını söyledi. Fadıl Akgündüz'e inanmakla hata yaptığını anlatan Tanju Çolak, “Böyle anılmak benim hoşuma gitmiyor. İnsan hata yapabilirim. Ben paramı kendim kazandım. Kaybedersem de kendim kaybediyorum.” dedi.

Tanju Çolak, “Bu durum sizi maddi olarak zora soktu m?” sorusuna “Hayır, sokmadı. Yarısından zararlayım ben. Sorun yok. Er ya da geç ondan söke söke almasını bilirim” cevabını verdi.
27 Ocak 2015 Salı günü yayınlandı