Taksici kardeşlerin cinayet şüphelisi böyle kaçtı

Şüphelinin ikametine yapılan operasyon
Uyuşturucu Güvenlik Kamerası Kaçış Polis Ekipleri Cinayet 

-Asayiş şube müdürlüğü önü detay
-Şüphelinin asayiş şubeden çıkartılışı
--Arşiv-
-Olay yeri detay görüntüler

( SAKARYA -HD)- Balkondan atladı, otomobiline bindi ama polisten kaçamadı- Polisin şüpheliyi yakalama anı güvenlik kamerasında SAKARYA

- Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde ilçe duraklarında bulunan taksici kardeşlerin öldürülmesi olayıyla ilgili aranan ve polis ekiplerince ikametine yapılan operasyon esnasında balkondan atlayarak kaçmaya çalışan şüpheli gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Şüphelinin ikametine polis ekiplerince yapılan operasyon ve şahsın gözaltına alındığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. 31 Ağustos 2017 tarihi Kurban Bayramı Arifesi'nde Adapazarı ilçesi Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan Donatım ilçe duraklarının bulunduğu yerde Furkan ve Erman Yıldırım isimli taksici kardeşler silahla vurularak öldürülmüştü. Cinayet ve uyuşturucudan aranması bulunan ve 4 yıl 2 ay kesilmiş cezası olan olayın şüphelilerinden A.I., Asayiş Cinayet Büro Dedektiflerinin takibi sonucu Adapazarı ilçesinde Danış Sokak üzerinde bir ikamette olduğu tespit edildi. A.I.'nın bulunduğu ikamete dün gece saatlerinde bir operasyon düzenlendi.
Cinayet ekipleri evi izlemeye aldıklarında şahıs balkondan atlayarak kaçmaya çalıştı. Otomobil ile kaçmaya çalışan ve polis ekiplerinin dört bir yanını çevirdiği A.I. kaçamadan kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. "Şüphelinin yakalanma anı kamerada" Öte yandan, cinayet şüphelisinin polis ekiplerince ikametine yapılan operasyon sonucu yakalanma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde; şüpheli A.I.'nın balkondan atlayarak otomobile bindiği ve sokaktan kaçmak istediği görülüyor. Şüphelinin kaçış esnasında ise dört bir yanı çeviren polis ekiplerinin havaya ateş ederek şahsı gözaltına aldıkları görülüyor.
4 Şubat 2018 Pazar günü yayınlandı