Suriyeli ve Türk öğrencilerden muhteşem gösteri

Salondan görüntüler
İşaret Dili Devamsızlık Farkındalık Öğrenciler İstiklal 

-Çocukların işaret diliyle istiklal marşı okuması
-Kilis GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi Müdiresi Yüksek Gıda mühendisi Hülya Soydinç’ın konuşması
-Çocukların müzik gösterileri
-Çocukların şiirler okuması
-Suriyeli çocukların “Memleket isterim” şiiri okuması
-Halk oyunları gösterisi

( KİLİS - HD) KİLİS

- Kilis GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezinde eğitim gören Suriyeli ve Türk öğrenciler tarafından muhteşem yıl sonu gösterisi düzenlendi.
Bir çok başarılı çalışmaya imza adan Kilis GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi, Alaeddin Yavaşça Kültür Merkezi’nde bir program gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması sırasında öğrenciler farkındalık oluşturmak için “İşaret diliyle” istiklal marşını okudular. Suriyeli çocukların “Memleket isterim” şiiri okuması duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. Ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencileri, şarkılar ve çeşitli yörelere ait danslar eşliğinde gösteri yaptı. Öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği programda çocukların gösterileri uzun süre ayakta alkışlandı. Kilis GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi Müdiresi Yüksek Gıda mühendisi Hülya Soydinç, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Güneydoğu Anadolu bölgesinde çocuklara hizmet eden 13 Çocuk Gelişim Merkezi bulunduğunu ifade ederek, “İlimizde de çocuklara ilaç olan bu merkezimiz GAP’ın önderlik ettiği için teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın okul dışında merkezimize gelerek zaman geçiriyor. Devam sorunu olmamasına rağmen, not problemi olmadığı halde, çocuklar genelde devamsızlık yapmadan gelmekteler” dedi.
(MAD-SD-
11 Mayıs 2018 Cuma günü yayınlandı