Suriye'ye insani yardım - KİLİS

- Suriye'ye insani yardım - Öncüpınar Sınır Kapısı - Yardim tırlarından detaylar - Hayrat Yardım Derneği Muhammet Ubeyd Köşger'in konuşmasıSuriye'ye insani yardım - Hayrat Yardım Derneği ve Genç Ufuk Derneği iş birliğiyle Kahramanmaraş'tan temin edilen yardım malzemeleri, Suriye'ye gönderildiKİLİS (AA) - Hayrat Yarım Derneği ve Genç Ufuk Derneğince Kahramanmaraş'tan temin edilen insani yardım malzemeleri ile Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine gönderildi.Hayrat Yardım Derneği Suriye Yardım Koordinatörü Muhammed Ubeyd Köşker AA muhabirine yaptığı açıklamada, iç savaş nedeniyle yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda kalan ve zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Masum ve mazlumların her zaman yanında olacağız' felsefesiyle çalıştıklarını anlatan Köşker, "Malum Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı başlamış durumda daha önce Fırat Kalkanı Operasyonunda olduğu gibi bugünde hem Azez bölgesindeki hemde Afrin'den gelen ailelere yardımlarımızı ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda üç tır yardım malzemesi getirdik. İçerisinde giyim eşyası, yatak, un ve battaniye gibi ilk yardım malzemesi bulunuyor."diye konuştu.
Köşker, gönderilen yardımların asıl sahiplerine ulaştırılmasının sevincini yaşadıklarını vurgulayarak, hayırseverlerden desteklerini esirgememesini istedi.
İç Savaş Yaşam Mücadelesi Yardım Malzemesi İnsani Yardım Hayırseverler 

23 Ocak 2018 Salı günü yayınlandı