Süleyman Özışık: 2-3 ay içinde Fethullah Gülen'in ölüm haberi gelebilir

Gazeteci Yazar Süleyman Özışık, Paralel örgütün lideri Fethullah Gülen'in yakında ölüm haberinin gelebileceğini söyledi.
Dinamit Süleyman Özışık Türkiye Fethullah Gülen 


Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan ' Dinamit ' programına konuk olan gazeteci- yazar Süleyman Özışık, Fethullah Gülen hakkında çok konuşulacak bir iddia da bulundu.

Fethullah Gülen'in iadesi hakkındaki görüşlerini açıklayan Süleyman Özışık, Gülen'in Türkiye'ye iade edilmesini istemediğini ifade ederken ' On binlerce kilometre öteden bu kadar fitne üretiliyorsa, Türkiye'ye geldiğinde oluşabilecek kaosu ben düşünemiyorum. ' dedi.

Ortaya çıkan sonuç şu: Türkiye'nin yanında mı yer alacak, yoksa Amerika posası çıkmış bir cemaatin liderinin yanında mı yer alacak? Bu soruyu sorarken sorunun cevabını da vermiş oluyoruz. Başka bir ülkeye gönderilme ihtimali daha yüksek. '

ÖLÜM HABERİ GELEBİLİR
Ben bunun yanında şöyle bir risk görüyorum. Son açıklamalarında Fethullah Gülen ölümden bahsediyor. Artık bu hayattaki süresinin dolduğundan bahsediyor. Ben iki-üç ay içinde bu bir ay da olabilir, ölüm haberini çıkma ihtimalini değerlendiriyorum.

GÜLEN'İ KONUŞTURMAZLAR
Bu daha çok cemaati ve Fethullah Gülen'i maşa olarak kullanan yapının da işi olabilir. Cemaatin bu kadar kendi içinde gücü olduğuna inanmıyorum. Dış güçlerin verdiği bazı şeylerle Türkiye'ye operasyon yapan ve bunu da Cemaat eliyle yapan bir yapı var. Ve bu yapının başında Fethullah Gülen bulunuyorsa, Gülen'i maşa olarak kullananlar sorgulanma riskini alacağını zannetmiyorum. Konuşturmazlar.

BEYAZ GAZETE

Dinamit Hakkında
Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, her Pazar farklı konukların yorumlarıyla saat 16:45’da Beyaz Tv'de......
devamı
30 Ocak 2015 Cuma günü yayınlandı