Suat Kılıç Taksi Şoförü Oldu

TRT'nin 'Meclis Taksi' programında bu hafta şoför koltuğuna Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç oturdu.
Meclis Taksi Suat Kılıç Trabzonspor 


3 saatlik taksicilik deneyiminde müşteri bulmakta hiç zorlanmayan Bakan Kılıç, yolcularla hem gündemi değerlendirdi hem de onların sorularını yanıtladı.

Bakan Kılıç, takım elbisesini çıkardı, makam aracının arka koltuğundan meclis taksinin ön koltuğuna geçti.

Aslen Trabzon'un Of ilçesinden olan Bakan Kılıç'ın taksisine askerlik yapan bir Trabzonspor taraftarı bindi.

Genç yolcu ile Bakan Kılıç arasında izleyenleri güldüren ve ilginç diyologlar geçti. Bakan Kılıç gence ''Nerelisin?'' diye sordu. Bunun üzerine ''Trabzon'' cevabını alan Bakan Kılıç, ''Hangi takımı tutuyorsun ' şeklinde sorunca dikkat çeken bir cevap aldı: ' Abi, biz Trabzonluyuz bu soruyu sorman bile suçtur bence''

Gencin bu cevabı karşısında ''Trabzon'da başka takımı tutan yokmu'' deyince, ''Yok abi öyle birşey yok... Bizde olmaz'' diye cevap verdi.

Takside şike konusunun açılması üzerine genç, ''Kupa gitti'' dedi. Bakan Kılıç'da konu üzerinde fazla durmayarak Akyazı Projesi konusuna girdi.

Kılıç kendisini bir türlü tanımayan gence ''Senin askerliğini uzatayımda gör gününü'' diye takıldı. Kılıç şafağına tezkeresine 230 gün kalan gence ''100'de ben koydum 330'' diyerek takıldı.

Bakan Kılıç gence kendisini tanımadığı için ''Trabzon'da 40 bin kişilik stadın inşaatına başlıyoruz, sen fanatik Trabzonsporlusun ama statyuma başlayacak bakanı tanımıyosun'' diyerek sitem etti.

Yolculuk sonunda asker genç ve Suat Kılıç birlikte foıtoğraf çekildiler.



31 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı