Sözde aydınların karanlık yüzü

Akademisyen, sanatçı ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan 200 kişiden oluşan bir grup geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK ekseninde siyaset yapan HDP'ye destek isteyen bir bildirinin altına imza atmışlardı. Beyaz Haber o isimlerden bazılarına ulaştı.
Abdullah Öcalan Beyaz Haber Kadir İnanır 


“O DA KAHRAMAN OLACAK”
O isimler arasında kamuoyuna “aydın” diye tanıtılan Aytos Bebek “Mandela nasıl kahraman olduysa o da öyle kahraman olacak” diyerek büyük bir skandala imza attı. Bebek, “Abdullah Öcalan mı kahraman olacak?” sorusuna “Bakın ben isim vermiyorum” cevabı verdi.

KAÇAMAK CEVAP VERDİLER

İmza sahiplerinden biri olan Kadir İnanır ise telefonu Beyaz Haber ekibinin yüzüne kapattı. Öte yandan sözde aydınların sorulara kaçamak cevaplar vermesi dikkatlerden kaçmadı.
Kadir İnanır Hakkında
İnanır, yatılı olarak okuduğu İstanbul Haydarpaşa Lisesi’nin ardından Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon Bölümü’nü bitirdi. 1969 yılında katıldığı bir yarışmada 1.lik ödülü alan ardından çeşitli foto-romanlarda oynayan İnanır, buradan da sinemaya geçiş yaptı. İlk filmi olan “Son Yedi Adım Sonra”da yer aldıktan kısa bir süre sonra, başrollerde oynamaya başladı. Toplam 182 sinema filminde ve 7 televizyon dizisinde rol alan İ...
devamı
5 Haziran 2015 Cuma günü yayınlandı