Soner Yalçın'ın skadal sözlerine vatandaşlardan sert tepki

Gazeteci Soner Yalçın, Uğur Dündar'ın özel bir televizyon kanalında yaptığı programda büyük bir skandala imza atmıştı. Yalçın, muhalif olma adına kadınlara inanılmaz tavsiyelerde bulunmuştu.
Uğur Dündar Soner Yalçın Beyaz Haber 


Ehlisünnet TV'den Soner Yalçın ve Uğur Dündar'a Osmanlı Tokadı!



' İNADINA ETEK İNADINA DEKOLTE '
Cumhuriyet ve Atatürk değerlerine sahip çıkılması çağrısı yapan gazeteci Yalçın, kadınlara “İnadına mini etek, inadına dekolte giyeceksiniz” diyerek seslenmişti. Uğur Dündar da “Ve inadına kızlı erkekli oturacaksınız” diyerek Yalçın'a destek vermişti.

VATANDAŞLARDAN ELEŞTİRİ YAĞMURU

Soner Yalçın'ın skandal sözlerine sokaktan tepki yağdı. Beyaz Haber'in mikrofon uzattığı vatandaşlar gazeteci Yalçın'ı eleştiri yağmuruna tuttu. Bir vatandaş “Kadınları aşağılamak gibi. Onun anlayışı o demek ki” derken bir diğer vatandaş ise eşinin dekolteli giyinmesini kabul etmeyeceğini söyledi.
Uğur Dündar Hakkında
1970 yılında TRT’nin açtığı sınavları kazanarak, İngiltere’de BBC yayın örgütünün “Televizyonda Yapım-Yönetim” kursuna katıldı. Türkiye’ye döndükten sonra TRT’de yapımcı, yönetmen ve sunucu olarak değişik Tv programlarına imza atan Dündar, 1978 yılı Sedat Simavi Vakfı ödülünü kazandı. Uğur DÜNDAR sonraları İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitelerinde “Tv programcılığı” derslerinde lisansüstü hocalık yaptı. TRT’de 20 yıl süreyle çalıştı. U...
devamı
29 Ocak 2015 Perşembe günü yayınlandı