Sokakta oyuncak arabayla oynayan çocuğa minibüs çarptı

Yaralı çocuğun hastaneye sevk edilmesi
Görgü Tanığı Küçük Çocuk Minibüsçü Kalp Masajı Yaralı Çocuk 

-Olay yerinden görüntü
-FOTO

( İSTANBUL )- Ağır yaralı çocuk hastaneye kaldırılırken, oyuncak arabası yerde kaldı- Küçük çocuğun bir süre öncede balkondan düşerek ağır yaralandığı öğrenildi İSTANBUL

- Esenyurt’ta 7 yaşındaki çocuk kısıtlama olmasına rağmen sokağa çıkarak oyuncak arabayla oynadığı esnada bir minibüsün çarpması sonucu ağır yaraladı. Sürücünün kucaklayarak yakındaki tıp merkezine götürdüğü küçük çocuğun bir süre öncede balkondan düşerek yaralandığı öğrenildi. Küçük çocuğun oyunca arabası ise olay yerinde yerde kaldı.Olay, İncirtepe Mahallesi 245’inci sokakta yaşandı. Edinilen bilgiye göre Emir Gülen(7) yaşıtlarına sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen oyuncak arabasıyla evinin önüne çıkarak oynamaya başladı.
Bu sırada sokağa giren 34 YP 4276 plakalı ticari minibüs küçük Emir’i görmeyerek altına aldı. Bir süre sonra vatandaşların çağrısıyla küçük Emir’e çarptığı fark eden sürücü aracı geri çekerek çocuğu kucakladı. Yakında bulunan tıp merkezine kaldırılan küçük çocuk olay yerine çağrılan ambulans ile başka bir hastaneye sevk edildi. Küçük çocuğa sevk sırasında kalp masajı uygulandığı görüldü.
Haberi alınca tıp merkezi önüne çocuğun babasının uzun süre göz yaşı döktüğü görüldü.
Oyuncak arabası yerde kaldıEmir Gülen’e arabanın çarptığı esnada oynadığı oyuncak arabası da yerde kaldı. Olayın görgü tanığı bir kişi, “Arkadaşa ziyarete gelmiştim içerideydim o sırada bir ses geldi. Sonra baktım minibüs var minibüsçüye 'altta çocuk var' dedim. Araba durdu baktım çocuğun kulağından kan geliyordu. Şoför kaçmadı çocuğun kulağına tampon yapıp karşıdaki tıp merkezine götürdüler. Babası da geldi” dedi.
Bir süre önce balkondan düşmüşKüçük çocuğun bir süre önce de evlerinin balkonlarından aşağıya düşerek yaralandığı ve 2 kardeş oldukları bilgisine ulaşıldı. Ağır yaralı çocuğun hastanedeki tedavisine devam ediliyor.
4 Haziran 2020 Perşembe günü yayınlandı