Soğuk havada buz gibi suya girdiler

Suya giren yarışmacılardan detay
Yüzme Yarış Deprem Yüzme Yarışları Sosyal Hayat 

-Çevredeki vatandaşlardan detay
-Yüzme yarışmalarından detay
-SUdan çıkan yarışmacıların yakılan ateşin etrafında ısınmaya çalışması
-Yarışmacılarla röportaj
-Duanın edilmesi
-Bünyan Belediye BAşkanının konuşması

( KAYSERİ ) -- Bünyan 9. Kış Yüzme Etkinliği'nde sporcular soğuk havaya aldırış etmedi KAYSERİ

- Kayseri'de düzenlenen Bünyan 9. Kış Yüzme Etkinliği'nde sporcular soğuk havaya aldırış etmeden buz gibi suya girerek yarıştı. Kayseri'nin Bünyan ilçesinde Bünyan Dostları Grubu ve Bünyan Belediyesi tarafından bu yıl 9.'su düzenlenen yüzme etkinliği ilk olarak sabah saatlerinde doğa yürüyüşü ile başladı.
Kırşehir, Gaziantep, Mersin ve Ankara'dan gelen yaklaşık 105 kişinin katılımı ile başlayan doğa yürüyüşü, yüzme yarışlarının yapılacağı alanda son buldu. Doğa yürüyüşünün ardından yüzme yarışmalarına geçildi. Kıyasıya geçen yarışlar onunda erkeklerde Halil Kalkın birinci olurken, Ohan Demir ikinci, Ali Ortadağ ise üçüncü oldu. Kadınlarda ise Tuba Bigar birinci, Nazlı Yağmur ikinci, Gülnur Özen ise üçüncü oldu. Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, soğuk havada gerçekleştirilen yüzme etkinliğine 105 sporcunun katıldığını belirterek, "Bu etkinliği geleneksel hale getirdik. Bu yıl 9.'sunu düzenlediğimiz etkinlikleri devam ettireceğiz. Bünyan Dostları Grubu ile gerçekleştirdiğimiz etkinlik turizm açısından ilçemize katsı sağlıyor hem de sosyal hayata katkı sağlıyor. Katılımcılara teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Yarışlar sonunda Elazığ'da meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için dua edildi. Yapılan duanın ardından yarışmalarda dereceye girenlere madalyaları verildi.
(AÖ-
26 Ocak 2020 Pazar günü yayınlandı