Sivil memurlardan Zeytin Dalı Harekatı'na destek - ANKARA

- Sivil memurlardan Zeytin Dalı Harekatı'na destek - SAVDES - SEN Genel Başkanı Cengiz'in konuşmasıSivil memurlardan Zeytin Dalı Harekatı'na destek - SAVDES - SEN Genel Başkanı Cengiz: - "Yüreklilikle belirtiyoruz ki ailelerimiz ile birlikte operasyon bölgesinde bizlere verilecek her türlü göreve gönüllü olarak, canımız pahasına talibiz ve hazırız"ANKARA (AA) - Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES - SEN) Genel Başkanı Tuncay Cengiz, "Yüreklilikle belirtiyoruz ki ailelerimizle birlikte operasyon bölgesinde bizlere verilecek her türlü göreve gönüllü olarak, canımız pahasına talibiz ve hazırız." diye konuştu.
Cengiz, sendika genel merkezinde, Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD - YPG ve DEAŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek, bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zulmünden kurtarmak için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin basın toplantısı düzenledi.
Tuncay Cengiz, Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan gazilere acil şifalar, şehitlere Allah'tan rahmet diledi.SAVDES - SEN'in Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında görevli 25 bin sivil memur tarafından kurulduğunu aktaran Cengiz, şunları kaydetti:"Çalışanı olduğumuz Silahlı Kuvvetlerimizle, tüm gücümüzle yan yana ve omuz omuza mücadele azmimizin devam ettiğini ve devletimizin aldığı kararın sonuna kadar yanında olduğumuzu, olmaya da devam edeceğimizi beyan ediyoruz. Şunu da açık yüreklilikle belirtiyoruz ki ailelerimiz ile birlikte operasyon bölgesinde bizlere verilecek her türlü göreve gönüllü olarak, canımız pahasına talibiz ve hazırız."Genel Başkan Tuncay Cengiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin siyonist ve emperyalist güçlerin bölgedeki sömürge heveslerini kursağında bırakacağını belirtti.
Cengiz, sözlerini şöyle sürdürdü:"Türkiye, Suriye’nin toprak bütünlüğüne ve egemenliğine saygı göstermek suretiyle bölgeye barış ve huzur getirmek üzere terörle mücadelesini sürdürmektedir. Bu vesile ile terör destekçisi siyonist ve emperyalist güçlerin Türkiye’deki işbirlikçileri sözüm ona aydınların yaptığı terörü destek açıklamalarını kınıyor, ülkemize ve insanlığa yaptıkları ihaneti lanetliyoruz. Kahraman mesai arkadaşlarımız; biliniz ki aklımız da gönlümüz de ve dualarımız da sizlerledir."
Terörle Mücadele Basın Toplantısı Toplantı Siyonist Terör Örgütü 

27 Ocak 2018 Cumartesi günü yayınlandı