Simav Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinden Afrin kareografisi

SİMAV ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA VE İŞ MERKEZİ GENEL GÖRÜNTÜSÜ
Öğretmenler Rehber Öğretmen Öğrenciler Engelli Öğrenciler Engelli Öğrenci 

-ÖĞRENCİLERİN AFRİN KAREOGRAFİSİ HAZIRLIĞI
-İSTİKLAL MARŞI VE ASKER ÖĞRENCİNİN TÖRENİ YÖNETMESİ
-ÖĞRENCİ TUGAY ÇETİN'İN SELASI
-ÖĞRENCİ SİNAN YAHŞİ'NİN DUASI
-ÖĞRENCİ TUGAY ÇETİN İLE RÖPORTAJ
-OKUL MÜDÜRÜ İSMAİL BACAKSIZ İLE RÖPORTAJ

( KÜTAHYA ) KÜTAHYA

- Kütahya’nın Simav ilçesinde, engelli öğrencilerin eğitim gördüğü, Özel Eğitim Uygulama ve İş Merkezi okulu'nda, Afrin harekatına destek için bir program düzenlendi.
Eğitimci personel rehberliğinde engelli öğrenciler tarafından hazırlanan etkinliğe Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, Şube Müdürleri Hasan Atalay ve Özgür Yıldız, Çavdır Mahalle Muhtarı Baki Benli, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Programda sırasıyla, İstilklal marşı, Bayraklı kareografi, sela, ezan ve dua etkinlikleri yer aldı. 14 yaşındaki zihinsel engelli Tugay Çetin’in selası ve 15 yaşındaki otistik engelli Sinan Yahşi’nin duası, katılımcılara duygulu anlar yaşattı. Simav Özel Eğitim Uygulama ve İş Merkezi Müdürü İsmail Bacaksız, öğrencilerinin topluma karşı duyarlılığını artırmak için Afrin’e destek duası kareografisini hazırladıklarını ifade etti.
Bacaksız, “Öğrencilerimizin, Afrin’deki asker ağabeylerine dua edebilmeleri için bir program hazırladık. Bizim yanımızda bir melek kadar temiz olan özel eğitim öğrencilerimizin dualarının Afrin’deki kahraman askerlerimize öncelikle ulaşacağına inanıyoruz” dedi.
Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, etkinliklerde görev alan öğrencileri ve rehber öğretmenler ile idarecileri tebrik etti. Şirikçi’nin öğrencilere hediye vermesiyle program sona erdi.
10 Mart 2018 Cumartesi günü yayınlandı