Siirt Valisi Ahmet Aydın’a Süpriz Doğum Günü

46 yaşına giren Siirt Valisi Ahmet Aydın ' a bir günde iki doğum günü sürprizi yapıldı.Siirt Valisi Ahmet Aydın ' ı sabah erken saatlerde makamında ziyaret eden valilik çalışanları, sürpriz bir doğum günü pastası hazırlayarak doğum gününü kutladı. Kendisine kalem, kol düğmesi ve anahtarlık hediye eden Valilik personelleri, uzun ve sağlıklı bir ömür dileğinde bulundu.
Emine Erdoğan Toplum Destekli Polislik Siirt Valisi Ahmet Aydın 


İkinci sürpriz doğum günü kutlaması da Siirt akademi ' de Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü öncülüğündeki öğrenciler tarafından yapıldı.Saat 13.30 ' da Siirt Akademi ' ye gelen Vali Aydın, üstünde kendi fotoğrafının yer aldığı doğum günü pastasını görünce bir anda şaşırdı, ' mutlu yıllar ' dileğinde bulunan öğrenciler, alkışla da tempo tutarak sürpriz yaptı. Vali, yakılan mumları üfledikten sonra kestiği pastayı da çocuklara yedirdi.

Vali Aydın, Toplum Destekli Polislik Şube personellerini ve öğrencilere yaptıkları sürprizden dolayı teşekkür etti. Etkinlik, daha sonra Emine Erdoğan salonunda Vali Aydın için hazırlanan sinevizyon gösteri ve il Emniyet müdürü Mutlu Ekizoğlu tarafından verilen hediye ile sona erdi.
16 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı