Siirt'te şehit aileleri ve gazilere iftar

- Siirt Valisi Ali Fuat Atik'in, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya gelmesi - Vali Atik ve Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın şehit aileleriyle sohbet etmesi - Vali Atik'in konuşması - Şehit aileleriyle röportaj - Vali Ali Fuat Atik : - "Devletimiz ve milletimiz, bölücü teröre ve teröre taşeronluk yapan karanlık güçlere asla fırsat vermeyecektir"SİİRT (AA) - Siirt Valisi Ali Fuat Atik, "Devletimiz ve milletimiz, bölücü teröre ve teröre taşeronluk yapan karanlık güçlere asla fırsat vermeyecektir." dedi.
Vali Atik, Siirt Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce Polisevinde düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.Programda konuşan Atik, barış ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneğinin gösterildiği ramazan ayında şehit aileleri ve gazilerle birlikte omanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Şehit ailelerinin kendilerine şehitlerin emaneti olduğunu belirten Atik, "Bugün şanlı bayrağımızın altında millet olarak huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak, canını bu vatan uğrunda, milletin bekası uğrunda şehit olan kardeşlerimizin ve bu uğurda çarpışan gazilerimizin sayesindedir.''dedi.
Şehit aileleri ve gazilerin yanında olmayı kendime görev olarak gördüğünü ifade eden Atik, şöyle devam etti:Şehit aileleri bizim baş tacımızdır. Gazilerimiz bizim göz bebeğimizdir. Devletimiz ve milletimiz, bölücü teröre ve teröre taşeronluk yapan karanlık güçlere asla fırsat vermeyecektir. Ülkemizin birliği, bütünlüğü, esenliği, halkımızın geleceği için ne gerekirse onu yapmaya bütün gücümüzle devam edeceğiz. Siirt ilimiz güvenlik ve asayiş bakımından örnek bir ildir. Bu birliği, bu beraberliği bozmaya çalışan, aramıza nifak tohumları ekmeye gayret gösteren fitneci ve hainler asla kötü emellerine ulaşamayacaklardır. Huzur ve güven ortamında, ilimizi bulunduğu yerden daha ileriye götürmek, vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam kalitesi sunacak ortamı hazırlamak için, hep birlikte el ele ve gönül gönülle bu hedefe doğru yürümeliyiz. Bu süreçte, Siirt Halkının katkı ve desteğini esirgemeyeceğine olan inancım da tamdır."İftar programına Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Baro Başkanı Nizam Dilek ve mülki erkan da katıldı.

Gaziler Ramazan Ayı Şehit Esenli Şehit Aileleri 

30 Mayıs 2018 Çarşamba günü yayınlandı