Siirt müftülüğünde devir-teslim töreni

Müftü Arvas'ın konuşması,
Kutsi İslam Allah Şahit Basın Mensupları 

-Müftü Altıok'un konuşması,
-mühür ve cüppenin devri, imzaların atılması, çiçek verilmesi,

( SİİRT ) SİİRT

- Ankara merkez müftülüğüne atanan Siirt Müftüsü Faruk Arvas, görevini yeni atanan Ahmet Altıok'a devretti. İl Müftülük binasında düzenlenen törende veda konuşması yapan Arvas, 8 yıl boyunca görev yaptığı Siirt'te birçok önemli hizmetlerde, irşat faaliyetlerinde bulunduklarını belirterek, bugün bu kutlu hizmeti halefi Altıok'a devredeceğini söyledi.

Arvas, "8 yıl boyunca görev yaptığım Siirt'te Din-i Mubin-i İslam-ı öğretmeye ve elimden geldiği kadar toplumu din konusunda aydınlatmaya azami derecede gayret gösterdim ve buna basın mensupları şahittir" dedi.
Evliyalar Diyarı Siirt'e atanmış bulunmaktan büyük bir onur duyduğunu aktaran Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok da, "Hepimizin görev ve vazifesi olan bu kutsi vazifeyi, bayrağı devraldığımız günden itibaren inşallah hocamızın çığır açtığı noktaya ve ileriye taşımak için gayret göstereceğiz. Evliyalar ve ulemalar diyarı Siirt ismini duyduğumda büyük sevinç ve mutluluk yaşadım" dedi.
Arvas daha sonra Siirt Müftüsü Altınok'a cübbe ve mührü düzenlenen törenle devretti.
Kutsi Hakkında
Kutsi, 16 Mart 1973 yılında Malatya'da doğdu. Kutsi'nin tam adı Ahmet Kutsi Karadoğan'dır. Ahmet Kutsi Karadoğan 1992 yılında kendi bestelerinden oluşan ufak bir albümle İstanbul'a gelmiş ancak bu dönemde Prodoktörlerin dikkatini çekmeyi başaramamıştır. Kutsi çalışmalarına devem ederek, Erol Köse'nin keşfi ile 2000 yılında "Aşk Payını Aldı" adlı ilk albümünü çıkarmıştır. Kutsi asıl kendini gösterdiği "Sana Ne" albümünü 2005 yılında çıkarmıştı...
devamı
14 Mayıs 2018 Pazartesi günü yayınlandı