Siirt Belediyesinden 2 bin kişiye iftar - SİİRT

- Siirt Belediyesinden 2 bin kişiye iftar - Siirt 'te 2000 kişilik iftar programından görüntüler - Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ile röportaj - İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Siirt Belediyesi, 2 bin kişilik iftar sofrası kurdu - Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın: - "15 Temmuz Demokrasi Meydanı insanların gönül rahatlığıyla gelip iftarını yaptığı, güzel bir vakit geçirdiği alan haline geldi"SİİRT (AA) - Siirt li vatandaşlar, İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Siirt Belediyesinin kurduğu 2 bin kişilik iftar sofrasında iftar yaptı. Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurulan iftar sofrasında kentteki yerel basın mensupları ve vatandaşlarla, akşam ezanının ardından, iftarını yaptı.Belediye Başkan Vekili Taşkın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan ayının son günlerinde rahmet anlarına denk geldiklerini söyledi.

İftar programına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Taşkın, "Sahurlarda, iftarlarda toplumun farklı kesimleriyle bir araya geldik, gelmeye devam ediyoruz. Belediyemizin iftar programları inşaallah artık gelenek oldu. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı insanların gönül rahatlığıyla gelip iftarını yaptığı, güzel bir vakit geçirdiği alan haline geldi. Bu akşam da yerel basın mensupları bizi yalnız bırakmadı. Yerel basının kıymetini anlatmak çok zor. Programımıza katılan bütün basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum." dedi.
Her akşam 2 bin vatandaşa iftar verdiklerini ifade eden Taşkın, "Her gün 2 bin vatandaşımızla iftarda bir araya geliyoruz. Onun yanı sıra mahalle iftar programlarımız da var. Burada iftar programımız devam ederken mahallelerde de 500 kişilik iftar programı düzenliyoruz. Bunlar da devam edecek. Allah Ramazanımızı, orucumuzu kabul etsin. Allah huzurumuzu daim etsin. Yaklaşan bayram vesilesiyle de inşaallah tüm dünyada huzurun, güvenliğin, kardeşliğin hakim olduğu bir atmosfere gireriz. Beklentimiz budur." diye konuştu.

Atmosfer Akşam Ezanı İftar Sofrası Basın Mensupları Irak 

6 Haziran 2018 Çarşamba günü yayınlandı