Sigaraları, çuvallarla ve kolilerle taşıdılar... Hırsızlar kamerada

Güvenlik kamera görüntüleri
Cumhuriyet Kooperatif Yağışlı Hava Gizli Bölme Polis Ekipleri 

-Hırsızların kapıyı açma çalışmaları,
-hırsızların çuvallarla ve kolilerle sigaraları taşımaları
-Kapının kilidi
-Röp.

( GAZİANTEP )- Hırsızlar, içeride bulunan 650 karton sigara ve kasada bulunan 3 bin TL'yi alıp, kayıplara karıştı GAZİANTEP

- Gaziantep'te soğuk ve yağışlı havaları fırsat bilen hırsızlar, girdikleri bir iş yerinde 650 karton sigarayı koli ve çuvallarla taşıdı. Kasada bulunan 3 bin TL'yi de çalan hırsızlar kameralara yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in İslahiye ilçesi cumhuriyet mahallesi Hakkı Demirel caddesi üzerinde bulunan Şehmuz Polat'a ait kuruyemiş dükkanına kimliği belirsiz 2 şahıs girdi. Ellerinde bir adet çuval ile raftaki sigaraları gören hırsızlar, işyerindeki gizli dolapta saklı olan sigara kartonlarını da buldu. İşyerinden depoya inen gizli bölmeyi de fark eden hırsızlar, depoda ise yüzlerce karton sigaranın bulunduğu kolilerin de farkına vardı. İş yerindeki güvenlik kameralarının yönlerini de değiştiren hırsızlar, kameralara yakalanmaktan kurtulamadı. Tek çuvalla geldiler Hırsızlar, önce iş yerinin raf ve dolabında bulunan pahalı sigaraları çuvala doldur. Ellerindeki çuvalın almaması nedeniyle iş yerinde bulunan şeker çuvallarından birini leğene boşaltan hırsızlar, kalan sigara kartonlarını ise bu çuvala koydu. Çuvalları, iş yerine yakın bölgede bulunan araca götüren hırsızlar, iş yerine tekrar geri döndü. Defalarca gidip geldiler İş bu kez iş yerinin deposuna inen hırsızlar, yaklaşık 605 karton sigaranın yer aldığı kolileri taşımaya başladı.
Araca sigaraları götüren hırsızlar, güvenlik kameralarında tekrar geri dönüp, diğer kolileri de alıp taşıdığı görüldü.
Defalarca kez iş yeri ile araç arasındaki mesafede gidip gelen hırsızların rahat tavırları ise dikkat çekti. Kredi çekerek aldığı sigaralar gitti İş yeri sahibi Şehmuz Polat, yaklaşık 1 hafta önce Esnaf Kredi ve Kefaalet kooperatifinden 100 bin TL kredi çekerek aldığı sigaraların hepsinin çalındığını ifade etti.
toplam 105 bin TL değerinde sigara ile birlikte kasada bulunan 3 bin TL tutarındaki nakit paranın da alındığını anlatan Polat, "Hırsızlar, kapıyı zorlayıp içeri girmişler. Ne kadar sigara varsa hepsini alıp götürmüşler. Ayrıca çuvalı kullanmak için bir çuval şekerimi de dökmüşler, heba etmişler. Çok büyük zararım oldu" diye konuştu.
Polis soruşturma başlattı Güvenlik kameraları tarafından dakikalarca sürdüğü belirlenen olayda, polis ekipleri güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Polis, şahısların bulunması için çalışma başlattı.
1 Mart 2018 Perşembe günü yayınlandı