Sezen Cumhur Önal genç popçuları bombaladı

Etiler'deki evinde ölü bulunan Türk pop müziğinin ünlü sanatçısı Erol Büyükburç için Levent Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
Dekolte Sezen Cumhur Önal Erol Büyükburç Lady Gaga 


Cenaze törenine sanat siyaset dünyasından bir çok isim katıldı.

Burada bir konuşma yapan söz yazarı Sezen Cumhur Önal genç popçular hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Erol Büyükburç için 'genetiği bozulmamış Türk popunun büyük sanatçısıydı genetiği bozulmamış dönemin insanıydı yani dekolte yoktu detone yoktu Türk milletinin başı sağolsun' dedi.

Genç popçuların yakın geçmişe kulak vermesini isteyen Sezen Cumhur Önal 'Bu zamanda mikrofon var, tesisat var, internet var her şey var ama söyledikleri şarkıların hiç bir değeri yok biraz Erol Büyükbuç şarkıları dinlesinler' dedi.

DEKOLTE VE DETONE YARIŞIYOR

'Müzik dediğiniz şey elle tutulmaz, gözle görülmez, müzik sanatındaki insanlar ilahi bir parıltının yankısıdır' diyen Sezen Cumhur Önal 'Ben önemliyim, ben değerliyim, ben kıymetliyim demekle müzisyen olunmuyor. Müzik sanatı başka bir şey. Kutsalımızda da bu böyle. Mesela Lady Gaga Türkiye'ye geliyor 40 bin kişi gidiyor dinlemeye niye gidiyor? Dekoltesini görmek için mi? Hayır sesini dinlemek için. İnsanlar önce şarkı söyleyecekler sonra dekolte giyecekler. Dekolte ve detonenin yarıştığı bir dönem yaşıyoruz bu güzel bir şey değil biraz rahmetli Erol Büyükburç'tan ders alsınlar' şeklinde konuştu.
14 Mart 2015 Cumartesi günü yayınlandı