‘Sevgilim’ dediği motosikletine gül aldı

Tabletten çiçek seçimi
İhlas 14 Şubat Kışla 

-Motorcu Salih Durmaz’ın konuşması
-Motoru ile çiçekçiye giren müşteri
-Tekerleklerini silmesi
-Motorun süslemesi yapılması
-Motoru güllerle kaplayan çiçekçi
-Motoru okşayıp öpen müşteri
-Hazırlanması
-Çiçekçiden motoru ile çıkması

( BATMAN -ÖZEL)- Batman’da motosiklet tutkunu olan Salih Durmaz, motosikleti ile birlikte bir çiçekçi dükkanına girdi- Durmaz’ın Sevgilim, aşkım’ diye hitap ettiği motosikletine gül almak isteğini belirtmesi üzerine çalışanlar şok geçirdi- Durmaz’ın ciddi olduğunu gören çalışanlar, motosikleti çiçeklerle donattı BATMAN

- Batmanlı motosiklet tutkunu Salih Durmaz Sevililer Günü'nde 'Sevgilim' dediği motosikletine gül aldı. Motosikletine aşık olduğunu belirten Durmaz, "Ben onu öperek, okşayarak seviyorum. Sizin sevgilinize hitap ettiğiniz cümleleri ben motoruma söylüyorum" dedi.
Batman'da Sevgililer Günü nedeni ile bir çiçekçiye giren motosiklet tutkunu Salih Durmaz, canından çok sevdiği motosikletine sürpriz yapıp, bir çiçekçiye götürdü. Sevgililer Günü’nde ‘Sevgilim’ dediği motosikletini, çiçekçinin içine kadar götüren Durmaz güllerle donatılmasını istedi. İş yeri sahibi, şaşkınlık içerisinde Durmaz’ın isteğini yerine getirdi. Motosikletin her tarafına güller yerleştiren Durmaz, şaşkın bakışlar arasında çiçekçiden ayrıldı. “Sevgilim motorum, ona güller almak istedim” Motor sevdalısı olan Salih Durmaz, Sevgililer Günü’nde motoruna ilanı aşk etmesi ile ilgili İhlas Haber Ajansı Muhabirine konuştu.
14 şubatta herkesin sevgilisine çiçekler aldığını belirten Durmaz, kendisinin de motosikletini şımartmaya geldiğini söyledi.

Motosikletini gelin aracına dönüştürdüğünü kaydeden Durmaz, “Ben motosikletime aşığım, çok seviyorum. Sevgilime güller almak istedim ve onu buraya getirdim. Gece uykudan uyanınca motorumu özlüyorum, gidip ona bakıyorum. Motosikletimi hep yanımda istiyorum. Sevgi demek illa ki bir canlıya gül almak değil, cansız da olsa çok sevdiğim bir motosikletim var. İlla sevgilimiz olması gerekmiyor, sevgilim her şeyim motorum. Ben onu öperek, okşayarak seviyorum. Sizin sevgilinize hitap ettiğiniz cümleleri ben motoruma söylüyorum” dedi.

14 Şubat 2019 Perşembe günü yayınlandı