Servisçilerden Afrin’e destek konvoyu

Servis aracı pankartı
Güzergah Güvenlik Güçleri Basın Açıklaması Teröristler Servis Aracı 

-Araçlara bayrak takılması
-BAL-SER Başkanı Yüksel Bilgiç'in basın açıklaması
-Servisçilerin yola çıkması
-Caddelerden konvoy görüntüleri

( BALIKESİR ) BALIKESİR

- Balıkesir’de faaliyet gösteren Servis Taşıyıcılar Kooperatifi (BAL-SER), Mehmetçiklere destek için 200 araçla konvoy yaptı. Balıkesir Servis Taşıyıcılar Kooperatifi üyesi yaklaşık 200 servis aracı ve şoförü Afrin’de teröristlere karşı kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimize destek vermek için yaklaşık 200 araç ile konvoy düzenledi.
TOKİ’de bulunan Yeni Mahalle'den başlayan destek konvoyu öncesi tüm servis araçlarının önüne Türk bayrağı asıldı. Konvoyun hareketi öncesi BAL-SER Kooperatifi Başkanı Yüksel Bilgiç, “Kooperatifimiz olarak arkadaşlarımızla beraber ordumuzun ve güvenlik güçlerimizin yanındayız. Dolayısı ile bu anlamda bir konvoy düzenledik. Arkadaşlarımızın katkıları ile 16 -17 bin lira yardım topladık. Topladığımız bu parayı Milli Savunma Bakanlığının hesabına yatıracağız. Devletimizin, ülkemizin bekası için orada savaşan Mehmetçiklerimize başarı diliyorum. Dün Afrin’de 8 şehidimiz var. Şehitlerimize, ailelerine, yakınlarına, vatanımıza ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun. Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Allah şahadetlerini kabul etsin. Bizler ordumuzun her zaman yanındayız. Bizler de vatan için canımızı vermeye hazırız. Bu duygu ve düşünceler ile yeniden başımız sağ olsun. Bu bayrak dalgalanmadıkça bizlerin yaşama şansımız yok. Bizler her zaman vatanımızın yanındayız” şeklinde konuştu.
200 servis aracının katıldığı Afrin’e ve Mehmetçiğe destek konvoyu İzmir yolu üzerinden Paşaalanı Mahallesi, Bağlar Sokağı, Edremit Caddesi, İstasyon önü, Vasıfçınar Caddesi, Kapalı Spor Salonu önünden Bahçelievler Mahallesin de son buldu. Konvoya geçtikleri güzergahlarda araç sahipleri korna çalarak, vatandaşlar da alkışlarla destek verdi.
2 Mart 2018 Cuma günü yayınlandı