Serbest kaldı, 4 kişiyi vurdu

yanan işyeri detay arşiv
Adli Kontrol Olay Yeri İnceleme Can Güvenliği Banka Soygunu Kayınvalide 

-eşi yangın sonrası açıklaması arşiv
-olay yeri jandarma detay
-jandarma olay yeri inceleme detay
-olay yeri inceleme mermi çekirdeklerini işaretlemesi
-yolun jandarma tarafından trafiğe kapatılması
-komando ekiplerinin gelmesi
-özel harekat ekiplerinin gelmesi araç içinde
-olay yeri detay görüntü

( MUĞLA )- 20 Haziran’da eşini işyeri ile birlikte eşini yakmaya çalışan manken Hülya Arık’ın eski kocası Gazi Koçkaya, Muğla-Aydın karayolu üzerindeki daha önce yaktığı eşinin işyerini tekrar basarak eşi, kayınvalidesi ve iki çalışanı silahla yaraladı. MUĞLA

- MUĞLA

Muğla’da 20 Haziran’da karısına ait işyerini yakan ve adli makamlarca serbest bırakılan Gazi Koçkaya, aynı işyerini basarak karısı Sibel İşler Koçkaya, Kayınvalidesi Nevin Dinç ve iki restorant çalışanını yaraladıktan sonra Kafaca Mahallesi Mezarlığı önünde aracının içinde kafasına silah dayayarak intihar edeceğini söyledi.

Restorantı bastı 4 kişiyi yaraladı Şüpheli Koçkaya, eşine ait restorantta 4 kişiyi yaraladıktan sonra aracına binerek Menteşe ilçesine bağlı kırsal Kafaca Mahallesi yolu üzerindeki mezarlık önünde aracını park etti ve 112 Acil Çağrı Merkezinden jandarmayı aradı. Jandarmaya eşini vurduğunu, Kafaca mezarlığında aracının içinde silahı ile intihar edeceğini söyledi.

Menteşe İlçe Jandarma ekipleri ihbar sonrası Kafaca Mahallesi Giriş çıkışlar trafiğe kapatıldı Mezarlığı önüne geldiklerinde şüpheli Gazi Koçkaya’nın araçta oturur vaziyette elinde silahı ile beklediğini gördü. Jandarma şahsı silahı bırakmasını söylemesine rağmen silahı bırakmadı. Jandarma ekipleri Mahalleye giriş ve çıkışları trafiğe kapatarak üç saat boyunca şahsı ikna etmek için uğraştı. Olay yerine ambulans, Muğla Jandarma Komando ekipleri ve Polis Özel Harekat sevk edildi. Olayda yaralanan şüpheli Gazi Koçkaya’nın eşi Sibel İşler Koçkaya, Kayınvalidesi Nevin Dinç, retorant çalışanları Mehmet Emin Kaya ve Ahmet Aydın ambulanslar ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındılar. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Silahını bıraktı ve teslim oldu Üç saat sonra ikna oldu Şüpheli Gazi Koçkaya’nın ikna edilmesi amacıyla olay yerine Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun sel de geldi. Üç saatlik ikna çalışmalarının ardından Gazi Koçkaya silahını yere bırakarak teslim oldu ve İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. “Can güvenliğim yok’ demişti Gazi Koçkaya’nın eşi Sibel İşler Koçkaya, eşinin işyerini yakmasının ardından yaptığı açıklamada, can güvenliğinin bulunmadığını söylemiş ve eşinin adli kontrol şartı ile serbest kalmasının hala hayatının tehlikede olduğunu açıklamıştı. Menken Hülya arık ile evliyken banka soymaya kalktı Gazi Koçkaya’nın 1998 yılında manken Hülya Arık ile evliyken İstanbul’da soygun için banka basmıştı. Koçkaya, vücudundaki bombaları patlatacağını söyleyince vurularak yakalanmıştı. Koçkaya’nın banka soygunu esnasında düzenlenen operasyonda bacağından vurularak yakalanmıştı.
12 Temmuz 2018 Perşembe günü yayınlandı