Şemsi Tebrizi'yi Sevenler Buluştu

Mevlana Celaleddin-i Rumi hazretleri ' nin rahmetullahi aleyh yol göstericisi Şems-i Tebrizi hazretlerini anlatan kitabın iki yazarı Sinan Yağmur ve Faruk Dilaver, Şems-i Tebrizi sevenlerle İnkilap kitabevinde bir araya geldi. Destek yayınları tarafından düzenlenen imza gününde yağmur ve Dilaver son kitaplarını sevenleri için imzaladı.
Mevlana Celaleddin Rumi 


Destek yayınları Hazreti Mevlana ' nın doğum günü sebebiyle özel bir alışveriş merkezinde bulunan İnkilap Kitabevi ' nde imza günü düzenledi. İmza gününe Hazreti Mevlana ' nın yol göstericisi Şems-i Tebrizi hazretlerini anlatan kitabın yazarları Sinan Yağmur ve Faruk Dilaver katıldı. İmza gününde Sinan Yağmur “Aşkın Gözyaşları” ve “Aşka Yolculuk”, Faruk Dilaver de “Gel Ey Şems” ve “Gönül Bahçesi” kitaplarını imzaladı.

Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği imza gününde yazarlar adeta imza atmaktan yoruldu. Gördükleri ilgi sebebiyle oldukça memnun kalan yazar Sinan Yağmur, “Aşk yolunda yürek mürşidi ile yürür. Ayakta, seste solukta mürşittir. Mevlana ' nın mürşidi Şems oldu. Bizim de mürşidimiz gönlümüze dokunan yazarlarımız yarenlerimiz oldu. ' dedi.

Şems-i Tebrizi hazretlerini anlatan kitabın yazarı Faruk Dilaver ise “Mevlana ' nın aşık veli olduğunu belirterek, Şems, Mevlana ' yı sevmekle aşık veli maşuk veli yaptı. Benim ilk kitabım 2002 yılında yayınlanmıştı. Yıllar sonra bu uğraşa kendi çapımızda devam ederken Destek Yayın Evi bizi keşfetti. Bize destek verdi. Şemsin kitabını yeni bir vizyon olarak yeni bir kimlikle baskıya verdik. Bugün gördüğümüz ilgi bizi çok mutlu etti dedi.
1 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı