Şehitliklerde hüzünlü bayramlaşma - KIRŞEHİR

- Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği'nden detay görüntüler - Kur'an - ı Kerim tilaveti ve tüm şehitler için dua edilmesi - Şehit kabirlerinin ziyaret edilerek, karanfil bırakılması - Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin açıklamasıŞehitliklerde hüzünlü bayramlaşmaKIRŞEHİR - Kırşehir 'de Kurban Bayramı arifesinde şehitlikler ziyaret edildi. Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kurban Bayramı öncesinde şehitliği ziyaret ederek, şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı.Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği'nde bayram öncesinde tören düzenlendi.
Kur'an - ı Kerim okunmasının ardından İl Müftüsü Mehmet Yaman, tüm şehitler için dua etti. Dua okunduğu sırada bazı şehit ailelerinin gözyaşı döktüğü görüldü.
Vali Akın, Belediye Başkanı Bahçeci ve protokol üyeleri şehitlikteki ailelerin bayramlarını kutlayarak şehitlerin mezarına karanfil bıraktı. Şehit yakınlarıyla sohbet eden Akın ve Bahçeci, ailelerin talep ve önerilerini dinledi.Törene, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Kırşehir Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mutlu Kılıçaslan, daire müdürleri ve şehit aileleri katıldı.
Vali Akın, törenin ardından yaptığı açıklamada, arife gününde vatanın bütünlüğü, milletin birliği ve bölünmezliği uğruna canlarını feda eden şehitlerin kabirlerini ziyaret ettiklerini ifade ederek, "Hepsine Allah rahmet eylesin. Gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Onların ve ailelerinin de bayramını kutluyorum." dedi.
Belediye Başkanı Bahçeci de Müslüman alemi için çok önemli olan Kurban Bayramı öncesinde şehitlere olan vazifelerini yerine getirdiklerini vurguladı.
Şehitlikler Uzun Ömür Bayramlaşma Gözyaşı Şehit Aileleri 

Uzun Ömür Hakkında
Alanında uzman konuklarla sağlık ve hayata dair her şey bu programda konuşulacak... Kilo problemlerinden kalp hastalıklarına, hayatın zorluklarıyla başa çıkabilme yollarına ve birçok hastalığın teşhis ve tedavi yöntemlerini ekranlara getiriyor olacak…...
devamı
20 Ağustos 2018 Pazartesi günü yayınlandı