Şehit Uzman Çavuş Kolcu son yolculuğuna uğurlandı

- Şehidin babasından görüntü
Cenaze Namazı Köy Mezarlığı Terör Örgütü Teröristler Helikopter 

-- Törene katılan protokolden görüntü
-- Törene katılan vatandastan görüntü
-- Genel detay

( ANKARA ) - ANKARA

- Güvenlik güçlerinin Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik operasyonu sırasında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdullah Kolcu, köyünde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Kolcu için memleketi Ankara'nın Haymana ilçesine bağlı Sarıgöl Köyünde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.
Köye helikopterle getirilen Kolcu'nun cenazesi, babaevinde helallik alındıktan sonra Şehit Özcan Özsoy İlkokulunun bahçesine götürüldü. Şehit Özcan Özsoy İlkokulu'nda yapılan törene, şehidin babası Erdal ve annesi Nazmiye Kolcu ile yakınlarının yanı sıra Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan ve CHP Ankara Milletvekili Levent Gök katıldı.
Kolcu'nun naaşı, burada kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde köy mezarlığında defnedildi. Ayrıca, 26 yaşındaki şehit Kolcu'nun bekar olduğu öğrenildi. (SFP-BC -
30 Mayıs 2018 Çarşamba günü yayınlandı