Şehit polis memuru Çelik, son yolculuğuna uğurlandı (2) - İZMİR

- Şehit polis memuru Mehmet Çelik'in cenazesi - Şehidin naaşından ve cenazeden detaylar - Şehit babasının polis montu giymesi - Cenaze namazının kılınmasıŞehit polis memuru son yolculuğuna uğurlandı - Bornova ilçesinde GBT kontrolü sırasında asker kaçağı olduğu anlaşılan şüphelinin bıçaklı saldırısında şehit olan polis memuru Mehmet Çelik, son yolculuğuna uğurlandı - Şehit polis memuru için İzmir Valiliği önünde tören düzenlendi - Şehidin babası Çelik: "Ben polis babasıyım, Vatan sağolsun, Türk Bayrağım sağolsun"İZMİR (AA) - İzmir 'in Bornova ilçesinde Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü sırasında asker kaçağı olduğu anlaşılan şüphelinin bıçaklı saldırısında şehit olan polis memuru Mehmet Çelik, toprağa verildi.
Şehit polis memuru Çelik için İzmir Valiliği önünde tören düzenlendi.
Otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınan şehit Çelik'in cenazesi, İzmir Valiliği önüne getirildi.
Şehidin babası Ahmet ve kardeşi Levent Çelik, cenaze aracından alınan Türk bayrağına sarılı şehidin naaşını omuzlarına alarak bir süre taşıdı.Baba Ahmet Çelik bu sırada, "Ben polis babasıyım, vatan sağolsun, Türk bayrağım sağolsun, askerim, polisim sağolsun" dedi.
Şehidin annesi Elif, eşi Aysun, çocukları Melike (14) ve Emir (5) de tabutun başına gelerek üzüntü yaşadı. İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, şehit babasının elini öperek aileyi teselli etmeye çalıştı.
Bıçaklı Saldırı Polis Memuru Şehit Babası Cenaze Aracı Asker Kaçağı 

6 Mart 2018 Salı günü yayınlandı