Şehit Hava Pilot Üsteğmen Gökdoğan, toprağa verildi - ANKARA

- Şehit Hava Pilot Üsteğmen Gökdoğan, toprağa verildi - Cenaze namazından genel görüntü - Cenaze namazının kılınmasıŞehit Hava Pilot Üsteğmen Gökdoğan, toprağa verildi - İzmir'de askeri eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Üsteğmen Resul Ekrem Gökdoğan, memleketi Ankara 'nın Kızılcahamam ilçesinde defnedildiANKARA (AA) - İzmir'de eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Üsteğmen Resul Ekrem Gökdoğan, memleketi Ankara 'nın Kızılcahamam ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.
Şehit Gökdoğan'ın naaşı, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından, memleketi Kızılcahamam'a getirildi.
İğdir Mahallesi'ndeki İğdir Camisi'nde şehit Resul Ekrem Gökdoğan için İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay cenaze namazı kıldırdı. Burada gözyaşları döken şehidin eşi Sevil, babası Ahmet, annesi Badeser Gökdoğan ile kardeşlerini, yakınları teselli etmeye çalıştı.Şehit Gökdoğan, kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.
Cenaze namazına, Gökdoğan'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney ile çok sayıda vatandaş katıldı.
SF - 260D eğitim uçağının dün İzmir Çiğli'deki 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan kalkışından bir süre sonra düşmesi sonucu Hava Pilot Yüzbaşı Yunus Bal ile Hava Pilot Üsteğmen Resul Ekrem Gökdoğan şehit olmuştu.
Şehit Cenaze Cenaze Namazı Eğitim Uçağı Askeri Eğitim 

17 Şubat 2018 Cumartesi günü yayınlandı