Şehit babasından Demirtaş’a büyük öfke

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, güvenlik kuvvetleri tarafından teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için devam eden operasyonlarda teröristler tarafından döşenen patlayıcının zırhlı araç geçişinde patlaması sonucu şehit olan er Necati Yenikapı'nın İzmir Buca'da yaşayan ailesi yasta.
Türkiye Cumhuriyeti Selahattin Demirtaş Şehit Babası Türkiye Pkk Terör Örgütü 


Ayakta durmakta güçlük çeken şehidin babası Fevzi Yenikapı, “Demirtaş'ı Meclis'ten çıkarsınlar. O itleri çıkarsınlar. Ortalığı karıştıran onlar. Kardeşi kardeşe vurduran onlar. Siyaset yapmasınlar. Yazıktır, günahtır. Ben de Kürt'üm. Anam Kürt, babam Kürt. Tek bayrağın altında yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti vardır. Başka bayrak yok. Al yıldızlı bayrağımız var. Kimseden korkmayız. Kim gelirse gelsin” diye konuştu.
Selahattin Demirtaş Hakkında
Selahattin Demirtaş 1973 yılında Diyarbakır’da doğdu, ilkokul ve liseyi burada bitirdi. Lise sonrasında 9 Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu’nda okumaya hak kazanan Demirtaş, iki yıl okuduğu bu bölümden politik gerekçeler nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Ardından bir kez daha girdiği üniversite yerleştirme sınavında Ankara Üniversite Hukuk Fakültesi’nde okumaya hak kazandı ve başkente taşındı. Hukuk Fakültesi’nden mez...
devamı
28 Aralık 2015 Pazartesi günü yayınlandı