Şehit annesi: 'Oğlumun Düğününe Hoş Geldiniz'

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonda teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sercan Yılmaz, memleketi Adana ' da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Şehit Annesi Şehit Ailesi 


Şehidin annesi Sahre Yılmaz, “Sevdiğim kuzum, yavrum, paşam, aşkım oğlum senin Allah ' ına kurbanım. Seni bana 14 yıl sonra verdi de bu günleri gösterdi” dedi.
İlk olarak Sümer Mahallesi ' ndeki baba ocağında helallik alının şehidin cenazesi daha sonra Sabancı Merkez Camiye getirildi.

Şehidin yakınlarının tören alanına geldiği sırada camiye gelen anne Sahre Yılmaz ise kalabalığa “düğünümüze hoş geldiniz” diye seslendi. Şehidin yakınları ve babası Mehmet Feridun Yılmaz tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Şehidin annesi Sahre Yılmaz ise tabutun başına gelerek, “Senin Allah ' ına kurban olum. Seni şehit edenlerin ellerini kırsınlar inşallah. Benim oğlum aslanlar gibi gitti geldi.

Kucağımı açtım ona ' gel kuzum ' dedim. Kalbimde yerin var kuzum senin. Sevdiğim kuzum, yavrum, paşam, aşkım oğlum senin Allah ' ına kurbanım. Seni bana 14 yıl sonra verdi de bu günleri gösterdi” dedi. Daha sonra tabutu öpen ve “Mis gibi kokuyor benim oğlum. Herkes çatlasın da patlasın” diyen acılı anne, görevli kadın askerler tarafından sakinleştirildi.
20 Şubat 2016 Cumartesi günü yayınlandı