Şehit Ali Öztaş'ın Annesinin Feryadı Herkesi Ağlattı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan 25 yaşındaki jandarma uzman çavuş Sercan Yılmaz'ın cenazesi memleketi Adana'da törenle son yolculuğuna uğurlandı. Tek erkek evladını şehit veren anne Sahre Yılmaz ' Oğlumun düğününe hoş geldiniz. Oğlumun düğünü bu gün ' dedi.
Şehit Şehit Annesi Diyarbakır Türk Bayrağı Şehit Ailesi 


Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sercan Yılmaz ' ın cenazesi Asker Hastanesi ' nden son kez baba evine getirildi. Bir süre evinin önünde bekletilen şehit Sercan Yılmaz ' ın Türk Bayrağı ' na sarılı cenazesi, Adana Sabancı Merkez Camii ' ne götürüldü. Koluna giren kadın askerlerin desteğiyle yürüyen kanser hastası anne Sahre Yılmaz, camide bekleyen kalabalığa ' Oğlumun düğününe hoş geldiniz. Oğlumun düğünü bu gün ' diye seslendi.

Cenaze namazı için hazırlıklar yapılırken şehit Uzman Çavuş Sercan Yılmaz ' ın 3 ay önce nişanlandığı Mürşide Serttaş ' ın ellerini tutan anne Sahre Yılmaz, gelin adayının yanaklarını öpüp okşadı.

'KOKLAYIN BAKIN MİS GİBİ KOKUYOR'
Oğlunun tabutunun yanına gelen anne Sahre Yılmaz, Türk Bayrağını okşayıp fotoğrafını öptü. Kızı Seda ' nın ardından 14 yıl sonra dünyaya gelen oğlunun şehitlikle şereflendiğini söyleyen Sahre Yılmaz, ' Kurban olduğum Allah ' ım seni bunun için vermiş. Şehit oğlum benim. Seni 14 yıl sonra veren Allah ' a kurban olurum. Mis kokulu yavrum dağ gibi gittin, dağ gibi geldin. Koynumda büyüttüm ben seni. Yine koynuma alırım. Koklayın bakın, mis gibi kokuyor ' diye seslendi.







20 Şubat 2016 Cumartesi günü yayınlandı