Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu - ARDAHAN

- Toplantıya katılanlardan detaylar - AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ali Boğa'nın konuşmasıŞehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu - AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Boğa: - "Türkiye cumhuriyeti tarihinde ve demokrasi tarihimizde önemli bir geçiş noktası olacak inşallah 2019"ARDAHAN (AA) - AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ali Boğa, "Türkiye cumhuriyeti tarihinde ve demokrasi tarihimizde önemli bir geçiş noktası olacak inşallah 2019." dedi.
Boğa, partisince Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Yenisey Konukevi'nde düzenlenen "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu"nun açılışında yaptığı konuşmada, bugün Ardahan ve teşkilatları çalışmaları için önemli bir gün olduğunu söyledi.

2019 seçimlerine giderken 81 ilin ekonomik beklentilerini ortaya çıkarıp, ona göre hareket etmek istediklerini belirten Boğa, bu çerçevede program yapmaya çalıştıklarını ifade etti.
2019 seçimlerinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni onaylayan bir seçim olacağına dikkat çeken Boğa, şunları kaydetti:"O bakımdan Türkiye cumhuriyeti tarihinde ve demokrasi tarihimizde önemli bir geçiş noktası olacak inşallah 2019. AK Parti Türkiye'yi 2002'nin 3 kasımından bu tarafa yönetiyor. Diğer partilerle AK Parti'nin farkı şu: AK Parti geliyor, hem kendine destek veren sizin gibi çok değerli insanlara, hem de oyuna talip olduğumuz, aldığımız ve alamadığımız diğer kesimlere dönüyor ve diyor ki, 'arkadaş 15 yıldır biz Türkiye'yi yönetiyoruz. Bu 15 yıl içinde size yaptığımız hizmetin hangisi hoşunuza gitti? Bunları anlatmak için buradayız. AK Parti unutulacak kadar hizmet yapmış."Boğa, AK Parti olarak Ankara'dan her şeyi göremediklerini, bizzat yerinde insanlarla görebileceklerine inandıkları için Ardahan 'da olduklarını belirti.Kendisinin bu çalışmalar kapsamında 9. ilde olduğunu belirten Boğa, şöyle konuştu:"İllerde gördüğüm şey şu: Arkadaşlar 7 sene önce, 10 sene önce yaptığımız hizmetleri unutmuşlar ve kanıtsamışlar. Dolayısıyla yaptığımız hizmetlerin bir hatırlatılması da olacak bu çalışmalarla. Burada bir arkadaşımız atlarsa öbürü hatırlatmış olacak. Güzel bir şey olacak. Sizin de parti teşkilatı olarak Ardahan 'a söyleyecek bir şeyiniz olacak. Önümüzdeki dönemde 'ne yapılmasını isteriz'i belki hep beraber düşünmemişiz. Beraber düşünmenin nimetini bugün burada beraber inşallah görmüş olacağız."Toplantıda ayrıca yapılmış ve yapılması planlanan projelerle ilgili soruların sorulacağını belirten Boğa, kış memleketi dolayısıyla uzaklardan gelip toplantıya iştirak edenlere teşekkür etti.Toplantı daha sonra basına kapalı gerçekleşti.
Cumhuriyet Toplantı Allah Göreme 

9 Ocak 2018 Salı günü yayınlandı