Şehidin tabutunu meslektaşları omuzladı

Şehidin cenazesinin kortejle İl Jandarma Komutanlığı’na getirilmesi
Askeri Helikopter Kalp Krizi Uzman Çavuş Askeri Tören Helikopter 

-Şehidin Türk Bayrağı’na sarılı tabutundan görüntü
-Okunan dualardan görüntü
-Törene katılanların görüntüsü
-Şehidin askeri helikoptere konurken görüntüsü
-Askeri helikopterin kalkarken görüntüsü
-Şehit eşinden görüntü ve detaylar
-Şehit foto

( DÜZCE )-Düzce’de şehit olan Uzman Çavuş memleketine uğurlandı DÜZCE

- Düzce’nin Beyköy Beldesi Jandarma Karakol Komutanlığı’nda görevli olan ve İl Jandarma komutanlığında fiziki yeterlilik sınavı sonrası kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Erdem Aydın askeri törenin ardından memleketi Konya’ya gönderildi. Beyköy Jandarma Karakol Komutanlığı’nda göreli Uzman Jandarma Çavuş Erdem Aydın, sabah saatlerinde fiziki yeterlilik testi sonrası kalp krizi geçirdi. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan uzman çavuş yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Askeri tören düzenlendi Şehit Uzman Çavuş Erdem Aydın için Düzce İl Jandarma Komutanlığı’nda askeri tören düzenlendi.
Törene İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çetinkaya, askeri erkan, Düzce protokolü ve vatandaşlar katıldı.
Şehit Uzman Çavuş Erdem Aydın’ın naaşı hayatını kaybettiği hastaneden kortej eşliğinde İl Jandarma Komutanlığı’na getirildi.
Şehit Uzman Çavuşun cenazesi okunan duaların ardından askeri helikopterle memleketi Konya’ya uğurlandı. Şehit Erdem Aydın’ın eşi Selcan Aydın ayakta durmakta zorluk çekti. Evli ve 2 çocuk babası olan Erdem Aydın’ın cenazesi Konya’da toprağa verilecek. (AY-
21 Mart 2019 Perşembe günü yayınlandı