Savcı Sayan, Kılıçdaroğlu'nu o manşetle vurdu

Savcı Sayan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Bizimkiler dizisinin ' Cemil ' ine benzetti.
Genç Parti Haydar Baş Bizimkiler Beyaz Tv Kemal Kılıçdaroğlu 


CHP Eski PM Üyesi ve AK Parti Aday adayı Savcı Sayan, Beyaz Tv'de ' Dinamit ' programına konuk oldu.

Savcı Sayan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdardoğlu'nun noter onaylı emeklilere yılda iki maaş ikramiye vaadini, ' Sen SSK'yı yönetemiyorsun, Türkiye'yi mi yöneteceksin? ' sözleriyle eleştirdi.

BİZİMKİLERİN ' CEMİL ' İ GİBİ

Kılıçdaroğlu'nun SSK döneminde bir gazeteye verdiği beyanın küpürünü gösteren Sayan ' Genel müdürken çok aciz, isyan ediyor, hiç bir şey yapamıyor. Demek ki 'Benim adım Kemal, ben bulurum' olmuyor. Hani adın Kemal'di, niye bulmadın? O Bizimkilerdeki Cemil gibi. Demek ki lafla olmuyor. Lafla olsaydı gazete bu manşeti atmazdı. ' dedi.

HANİ ADIN KEMAL'Dİ?

' SSK'nın gizli raporu ' başlıklı bir gazete küpürünü gösteren Sayan ' Genel müdür diyor ki 'Biz iflas etmişiz.' Hani adın Kemal'di bul. O zaman iki maaş dağıtsaydın. Bırak iki maaşı, maaş tehlikede diyorsun. DSP bile onu o gün aday yapmadı, o başarısızlıklarında dolayı. ' Türkiye'yi kurtaracağım ' diyen Kemal beyi rahmetli Ecevit 'Sen SSK'yı batırdın, sen Bağ-Kur'u batırdın, dolayısıyla ben seni milletvekili yapamam. ' dedi.

SSK'Yİ YÖNETEMEDİN, TÜRKİYE'Yİ YÖNETECEKSİN?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu maaş vaatlerini BTP'nin Genel Başkanı Haydar Baş'tan alıntı yaptığını belirten Savcı Sayan ' Kılıçdaroğlu bu vaatleri yeni gözdesi, yeni akıl hocası Haydar Baş'tan almış. Haydar Baş, Genç Parti'ye ' Benim vaatlerimi çalıyorsun ' diyor fakat bugün Kılıçdaroğlu'na ' Benim vaatlerimi çalıyorsun ' demiyor. Zaten CHP'de de bir şey bırakmadı. CHP'liler nasıl oy veriyor anlamıyorum. Başka alternatifler yaratsınlar, Kemal bey bu seçimde evine gitsin. O zaman genel müdürsün, SSK'yı yönetemiyorsun, Türkiye'yi mi yöneteceksin? ' diye konuştu.

BEYAZ GAZETE

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
28 Mart 2015 Cumartesi günü yayınlandı