Savcı Sayan'dan bomba kaset iddiası

Mustafa Sarugül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'ye küfür ettiği sırada çekildiği ileri sürülen bir video internete düşmüştü.
Şişli Belediye Başkanı Savcı Sayan  Hayri İnönü Emir Sarıgül Mustafa Sarıgül 


İnternete düşen video kaset hakkında konuşan CHP Eski MYK Üyesi Savcı Sayan 'Olay çok büyük. Türkiye dışından oynanan bir oyun. Türkiye'yi dışarıdan dizayn etmek istiyorlar. Amaçları Mustafa Sarıgül'ü yok etmek' dedi.

HAYRİ İNÖNÜ BU OYUNUN İÇİNDE

Ülke TV'de yayınlanan En Sıradışı programına konuk olan Savcı Sayan şunları söyledi; Ben önceleri Mustafa Sarıgül'e karşıydım. Sarıgül'ün CHP'ye gelmemesi için herşeyi söyledik. Partisini kurmuş CHP'ye zarar verir gelmesin dedik. Ama ona rağmen Sarıgül'ü getirdiler çünkü dizaynın parçasıydı. Sarıgül'e oğlu üzerinden operasyon yaptılar. Bunda Hayri İnönü'nün hiç mi hatası yok? Hayri İnönü bu oyunun içinde.

KILIÇDAROĞLU MAVİ DOSYAYLA TEHDİT EDİYOR

Şimdi de Beşiktaş'ta Murat Haznedar üzerinden oynuyorlar fakat Murat Haznedar oyuna gelmiyor Sarıgül'den kopmak istemiyor. Biraz daha vefalı. Şimdi de Sarıgül'ün oğlunun kasetlerini sızdırıyorsunuz. Niye bunu bir ay önce sızdırmadınız? Ne zaman Sarıgül ve oğlu bu tehdit kumpasından takipsizlik kararıyla çıkıyor ve Kılıçdaroğlu genel merkeze çağırarak aklandın diye tebrik ediyor. Kılıçdaroğlu Sarıgül'ü aday yaparken mavi dosya için aklandın demişti. Aklandıktan sonra tekrar bu kasetle vurdular. İki gün önce bana haberler gelir Sarıgül için liderlik konusu felan konuşmuşlar Kılıçdaroğlu Sarıgül için erkekse konuşsun mavi dosyayı açıklayacağım demiş.

13 Şubat 2015 Cuma günü yayınlandı