Sanayi Odasında devir teslim gerçekleşti

Törenden detaylar
Yarış Organize Sanayi Bölgesi Bayrak Yarışı Irak Devir Teslim 

-Eski ESO Başkanı Savaş Özaydemir'in konuşması
-ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş'ın konuşması
-Genel detaylar

( ESKİŞEHİR )- ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş;- "Bu bir bayrak yarışı" ESKİŞEHİR

- Eskişehir Sanayi Odası'nda (ESO) Yönetim Kurulu'nun devir teslim töreni gerçekleştirildi.
4 Nisan tarihinde yapılan Sanayi Odası seçimlerinde başkan olarak seçilen Celalettin Kesikbaş bugün gerçekleşen devir teslim töreni ile eski Başkan Savaş Özaydemir'den görevi devraldı. Başkanlık yarışında Nadir Küpeli'ye karşı kazanan ve Eskişehir Sanayi Odası Başkanı olarak seçilen Celalettin Kesikbaş, saat 11.00'de Sanayi Odası Meclis Salon'nda yapılan tören ile görevine resmen başlamış oldu. Törende konuşan eski Başkan Özaydemir, "Geçen mayıs ayında bırakacağıma söz verdim. Aday olmayacağımı söylemiştim. Sözümde de durdum. Tabi bundan sonra büyük bir yarış başladı.
Bu yarışta mutlaka birileri kazanacaktı. Ama ben şunu görüyorum. Bu sanayi odası, Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesini bu seviyelere getirdi" dedi.
"Bu bir bayrak yarışı" Savaş Özaydemir'in ardından açıklamalarda bulunan ve bunun bir bayrak yarışı olduğunu söylen ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, "Bugün fevkalade önemli bir gün. Bu bir bayrak yarışı. Savaş Bey'den bir emanet devraldık. Biraz pratize ederek pragmatik açıdan bakıyorum Eskişehir Sanayi Odası'na. Bu anlamda da dediğim gibi, baştan beri söylüyorum ihracatla ilgili Eskişehir Sanayi Odası'nın yapması gerekli olan çok ciddi çalışmalarımız, projelerimiz olacak" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından karşılıklı plaket ve çiçek takdiminin ardından tören sona erdi.
16 Nisan 2018 Pazartesi günü yayınlandı