Şamil Tayyar: Bu CHP mi Müslümanları hakkını savunacak?

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ' Kamuda başörtüsü serbestliğinden rahatsız olan Mahmut Tanal, eşcinsel yürüyüşünde tomaya çıktı. Bu CHO mi Müslümanları savunacak? ' dedi.
Anayasa Mahkemesi Cem Yılmaz Mahmut Tanal Şamil Tayyar Milletvekili 


Beyaz Tv'de Erkan Tan'ın sunumuyla ekrana gelen ' Son Söz ' programında gündemi değerlendiren Şamil Tayyar, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir izleyiciden gelen ' Sizi gönderilim CHP'yi getirelim, diyoruz ki Türkiye dünyada Müslümanların sesi olsun ' mesajı üzerine Şamil Tayyar, Tanal'ın kamuda başörtüsü serbestliğinin kaldırılmasını öngören yasanın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurduğuna dikkat çekerek, şu ifadeleri kullandı;

BU CHP Mİ MÜSLÜMANLARIN HAKKINI SAVUNACAK?

Bu Cem Yılmaz repliği mi? Kamuda başörtüsü serbestliğinin kaldırılması için Anayasa Mahkemesi'ne başvuran Mahmut Tanal, eşcinsellere özgürlük yürüyüşünde tomanın önüne çıktı. Sen hangi Müslümanların hakkını savunmaktan bahsediyorsun?

Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
1 Temmuz 2015 Çarşamba günü yayınlandı