Sağlıkçılardan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere dua - İZMİR

- Grubun ellerinde Türk bayraklarıyla görüntüsü - Türk Sağlık - Sen İzmir Üniversiteler Şube Başkanı Yasemin Zengin'in konuşması - İstiklal Marşı okunup dua edilmesiSağlıkçılardan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere dua - İzmir 'de Türk Sağlık - Sen üyesi bir grup sağlıkçı, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için dua ettiİZMİR (AA) - İzmir 'de bir grup sağlıkçı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için dua etti.Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi poliklinikler girişinde bir araya gelen Türk Sağlık - Sen üyesi bir grup sağlıkçı, İstiklal Marşı okuduktan sonra Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere dua etti.Grup adına konuşan Türk Sağlık - Sen İzmir Üniversiteler Şube Başkanı Yasemin Zengin, Türkiye'yi terörle diz çöktürmeye çalışanların her gün yeni bir oyun planladığını belirtti.
Türk ordusunun kirli oyunları bozmak, terörün ve teröristin yuvalandığı yerde başını ezmek için Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı düzenlediğini vurgulayan Zengin, "Haklı ve meşru bu operasyona destek vermek Türk milletinin her ferdinin bugün üzerine düşen görevdir. Türkiye teröristlere operasyon yapınca akıllarına barış gelen vatan hainlerine karşı da bu bizim açık bir cevabımız olacaktır. Allah şanlı Türk ordusunu muzaffer kılsın, vatan için gaza edenleri korusun." dedi.
Zengin, Türk Sağlık - Sen olarak ekmek kavgalarının önüne Türkiye sevdalarını koyanlar olarak her zaman ve her şartta milletin ve devletin yanında olduklarını vurguladı.
Gesi Teröristler Sağlıkçı 

23 Ocak 2018 Salı günü yayınlandı