Sağanak, hayatı olumsuz etkiledi - SAKARYA

- Genel görüntüler Sakarya 'da sağanak - Kentte 20 dakikada metrekareye 30 kilogram yağış düştü - Sağanak nedeniyle bazı yolları su bastı, ağaçlar devrildi, araçlar mahsur kaldıSAKARYA (AA) - Sakarya 'da sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.Kent merkezinde akşam saatlerinde etkili olan yağış sonucu bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Yağış nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı.Serdivan Beşköprü Caddesi'nde oluşan su birikintisi nedeniyle bazı araçların yolda kaldığı, ayrıca bazı bölgelerde ağaçların devrildiği görüldü.
Aniden bastıran yağış nedeniyle otobüs duraklarında mahsur kalan vatandaşlar, yağışın etkisini yitirmesini bekledi.Ayrıca Pamukova ilçesinde de fırtına sebebiyle Cihadiye ve Fevziye mahallelerinde elektrik telleri koptu.Tüm ilçede elektriklerin kesilmesi nedeniyle Pamukova ve Geyve ilçesinden gelen arıza ekiplerinin, onarım çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. - 20 dakikada metrekareye 30 kilogram yağış Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kentte saat 18.00 ile 18.20 arasında metrekareye 30 kilogram yağış düştüğü belirtildi.Açıklamada, ekiplerin sahada çalışmalarını sürdürdüğü ve vatandaşların ihtiyaç durumunda 7 gün 24 saat "ALO 185"ten SASKİ’ye ulaşabilecekleri ifade edildi. - Yağmur sonrası gökkuşağı büyülediBu arada, yağışın ardından şehrin üstünde oluşan gökkuşağı güzel görüntü oluşturdu.Serdivan ilçesindeki tepe noktalardan gökkuşağını gören vatandaşlar, bu anı ölümsüzleştirmek için cep telefonlarıyla fotoğraf çekti.
Ölümsüz Mahsur Kaldı Karya Gökkuşağı 20 Dakika 

20 Dakika Hakkında
Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un yer alacağı 20 Dakika dizisi, hikayesini Kaçış Planı (The Next Three Days) filminden alıyor. Dizide, mutlu bir evlilikleri olan çiftin hayatları, kadının işlemediği halde bir cinayetle suçlanarak hapise girmesiyle altüst olması anlatılıyor. Her hafta yükselen bir tempoya sahip olacak dizide, koca, karısının bu cinayeti işlemediğinden emindir ve ipuçlarının peşinden koşar. Sonunda yapacak bir şey olm...
devamı
1 Ekim 2018 Pazartesi günü yayınlandı