Rüyasında gördüğü “Askıda Erzak” uygulamasını uyandığında hayata geçirdi

Askı'nın market önüne indirilmesine ve askıya poşetleerin konulmasına ait detaylar
Market Beraberlik Allah Hayırseverler 

- Rüyasında gördüğü uygulamayı uyandığında hayata geçiren Tuncel Kabasakal ile RÖP.
- Askıdan erzak poşedi alan ihtiyaç sahibinin detayları
- Askıda Erzak standına ait detaylar

( BALIKESİR ) BALIKESİR

- Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bir işletmeci “Askıda Kahve” ve “Askıda Ekmek” uygulaması olarak bilinen sistemle yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik “Askıda Erzak” uygulaması başlattı. Ayvalık’ın tanınmış reklam ve tabela işletmecisi Tuncel Kabasakal’ın gece rüyasında gördüğü ve sabah uyandığında da hemen kolları sıvayarak hayata geçirdiği “Askıda Erzak” uygulaması halkın büyük ilgisini gördü. İlk etapta Ayvalık’ın tanınmış bir yerel marketler zincirinin şubesinde başlatılan uygulamanın, market zincirinin ilçe genelindeki 11 şubesinde de hayata geçirileceği öğrenildi. Başlattığı ilginç olduğu kadar örnek uygulama ile ilgili olarak Tuncel Kabasakal, gece rüyasında gördüğü sistemi sabah uyanınca kendine ait atölyede yaptığı askı ile hayata geçirdiğini söyledi.

Koronavirüs salgını nedeniyle içinden geçtiğimiz bu zor süreçte ihtiyaç sahiplerine katkı sağlamayı amaçladıklarını anlatan Kabasakal, “Bunun yanı sıra da en çok ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberlik kapsamında da el ele verip bu zor günleri hep birlikte aşmayı hedefledik” dedi.
“Askıda Erzak” uygulamasına daha ilk dakikalarda hayırseverlerden yoğun bir talebin gelmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Tuncel Kabasakal, “İnşallah bu uygulamanın devamını da Ayvalık halkı ile birlikte getireceğiz. Bu uygulamanın aslında şimdiye kadar çoktan hayata geçirilmesi gerekiyordu. Ama bunu hayata geçirmek bize nasip oldu. İhtiyaç sahibi insanlarımıza bu uygulamayla ekonomik katkı sağlayabilmek için müşterilerimizin, arkadaşlarımızın ve Ayvalık halkının desteğini bekliyoruz” diye konuştu.
(SS-BT)
31 Mart 2020 Salı günü yayınlandı