Rögar hırsızları kovalamaca sonunda yakalandı

Olay yeri ekiplerinin çalışmaları

( MALATYA ) MALATYA
Polis Merkezi Rögar Kapağı Polis Ekipleri Dur İhtarı 20 Dakika 


- MALATYA

Malatya'da Yavuz Selim Mahallesi'nde rögar kapağı çalan 2 şüphelinin içinde bulunduğu kamyonet ile polis araçları arasında başlayan kovalamaca Üçbağlar Mahallesi'nde son buldu. Edinilen bilgilere göre Yeşilyurt ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi TOKİ Konutları mevkiinde bir kamyonet ile rögar kapaklarının çalındığı ihbarını alan polis ekipleri çalışma başlattı. Takibe alınan kamyonet polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.
Kent merkezinde yaklaşık 20 dakika boyunca çok sayıda polis ekini arkasına takarak peşinden kovalattıran 2 şüphelinin içinde bulunduğu kamyoneti polis ekipleri Üçbağlar Mahallesi Kitap sokakta sıkıştırdı.Bunun üzerine araçta inerek yaya olarak kaçmaya çalışan araç sürücüsü M.B. (23) yakalanarak gözaltına alınırken diğer şüpheli kaçmayı başardı. 10'a yakın rögar kapağının bulunduğu araç polis merkezine çekilirken polis ekipleri kaçan diğer şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
20 Dakika Hakkında
Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un yer alacağı 20 Dakika dizisi, hikayesini Kaçış Planı (The Next Three Days) filminden alıyor. Dizide, mutlu bir evlilikleri olan çiftin hayatları, kadının işlemediği halde bir cinayetle suçlanarak hapise girmesiyle altüst olması anlatılıyor. Her hafta yükselen bir tempoya sahip olacak dizide, koca, karısının bu cinayeti işlemediğinden emindir ve ipuçlarının peşinden koşar. Sonunda yapacak bir şey olm...
devamı
21 Eylül 2018 Cuma günü yayınlandı