POMEM'de mezuniyet töreni - ADANA

- Törenden detay - Adana Valisi Mahmut Demirtaş Adana ve Hatay'da POMEM mezuniyet töreni - Adana ve Hatay'da polis eğitim merkezlerinde 22. dönem eğitim programını tamamlayan polis adayları mezuniyet heyecanı yaşadı - Adana Valisi Mahmut Demirtaş: - "Ülkemizin ve milletimizin 15 Temmuz misali acı bir tecrübeyi bir daha yaşamaması adına FETÖ, PKK, DEAŞ, DHKP/C gibi illegal yapılarla ilginiz, iltisakınız kesinlikle olmamalı"ADANA (AA) - Adana ve Hatay'da polis eğitim merkezlerinde 22. dönem eğitim programını tamamlayan polis adayları için mezuniyet töreni düzenlendi.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Kemal Serhadlı Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, üç kıtanın birbirine en çok yaklaştığı, transit yol güzergahlarının kesiştiği noktada, dünyanın en kritik coğrafyasında yaşanıldığını belirtti.
Tarihin ve medeniyetin kendilerine yüklediği sorumluluğun bilinciyle, etraftaki yangınları söndürmenin gayretini gösterdiklerini ifade eden Demirtaş, bu toprakları yurt tutmanın, vatan kılmanın, buralarda ayakta kalmanın bedelinin ağır olduğunu çok iyi bildiklerini söyledi.

Vali Demirtaş, polis adaylarına huzur ve emniyeti, iyilik ve güzelliği insanlar arasında tesis etmek için bütün benlikleriyle çalışmaları tavsiyesinde bulunarak, sözlerini şöyle sürdürdü:"Ülkemizin ve milletimizin 15 Temmuz misali acı bir tecrübeyi bir daha yaşamaması adına FETÖ, PKK, DEAŞ, DHKP/C gibi illegal yapılarla ilginiz, iltisakınız kesinlikle olmamalı. Tek bağınız, tek bağlılığınız aziz milletimize ve yüce devletimize olmalıdır. Safınız, milletimizin safı, tarafınız, devletimizin tarafı olmalıdır. Bizim için aslolan asil milletimizdir, aziz vatanımızdır, şanlı devletimizdir, ay yıldızlı al bayrağımızdır."Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Naim Cengiz'in de konuşmasının ardından dönem birincisi Ahmet Yasan'ın yaş kütüğüne plaket çaktığı tören, 296 polis adayının yemin etmesiyle sona erdi.
Polis Adayı Yıldızlı Mezuniyet Mezuniyet Töreni Ay Yıldız 

31 Aralık 2018 Pazartesi günü yayınlandı