Polislerin elinden yemek yiyen Yağız, karnesini de polislerin elinden aldı

Yağız'ın babasıyla gelmesi
Hastane İhlas Tedavi Süreci Akalan Lösemi Hastalığı 

-Polislerle Yağız'ın selamlaşması
-Polislerin Yağız'a karne vermesi
-Yağız Yıldız ve Sait Yıldız röportaj
-Polislerle Yağız'ın detayları
--arşiv-
-Yağız'ın hastanede görüntüsü
-dizi oyuncularının Yağız'ı ziyaret etmeleri
-Yağız'ın polislerin elinden yemek yemesi
-detaylar

( ADANA -ÖZEL-HD)- Adana'da 5 yıl önce lösemi hastalığına yakalanan ve sadece polislerin elinden yemek yiyen Yağız Yıldız, bugün de karnesini polislerin elinden almanın sevincini yaşadı- Yağız Yıldız: “Polis olmak istiyorum”- Baba Sait Yıldız: “Yağız’ın iyileşmesinde polislerin etkisi var” ADANA

- Adana'da 5 yıl önce lösemi hastalığına yakalanan ve sadece polislerin elinden yemek yemesiyle ilgili haberleri basında çıkan Yağız Yıldız, gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuştu. Okula giden Yağız, bugün de polislerin elinden karnesini aldı. Adanalı Yağız Yıldız’a 2013 yılında 3 yaşındayken lösemi teşhisi konuldu. Aile hemen çocuklarının tedavisine başlarken o günden sonra çocuklarının kanseri yenmesi ve ayağa kalkabilmesi için büyük bir mücadele örneği sergiledi. 2 yıl süren tedavi boyunca Yağız, sadece polislerin elinden yemek yedi ve ilaçlarını içip lösemiyi büyük oranla yendi. Bu sırada Yağız’a, özel bir okulun sahibi olan Yunus Gündoğdu tarafından bütün eğitim boyunca masraflarını karşılama ve okulunda okutma sözü verildi.
Bugün, 2.sınıfın ilk dönemini bitiren Yağız Yıldız’a karne sürprizi de yine onun lösemiyi yenmesinde önemli rol oynayan polis abi ve ablaları tarafından yapıldı. Yağız karnesini alacağı sırada okula gelen Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler karnesini Yağız’a verdi. “Bende polis olmak istiyorum” Yağız'ın bu mutlu an ise İhlas Haber Ajansı ekibi tarafından görüntülendi. Sürpriz nedeniyle çok mutlu olduğunu anlatan Yağız Yıldız, “Karnemi aldım çok mutluyum bende polis olmak istiyorum” diye konuştu.
Baba Sait Yıldız (42) ise, “Yağız'ı polisler hiçbir zaman yalnız bırakmadığı için akşamdan sordu, ‘Polis ablalarım abilerim gelecek mi?’ diye bizde ‘evet’ dedik ve çok mutlu oldu. Yağız'ın tedavi süreci devam ediyor. 2 yılık tedavi süreci kaldı ama Allah’a çok şükür yüzde 80 atlattı. İnşallah bu süreci bu şekilde atlatacağız. Polislerinde Yağız’ın iyileşmesinde çok etkisi var. Polisleri çok seviyor. Yemek yerken, morali bozuk olduğunda hep polisler yanındaydı ve bugünde buradalar” ifadelerini kullandı.
19 Ocak 2018 Cuma günü yayınlandı