Polisi Ağlatan Sürpriz

Gaziantep'te kavga ihbarına giden bir polis memuru, kendisine hazırlanan sürpriz karşısında şaşkınlık yaşarken, gözyaşı döktü.
Toplum Destekli Polislik Polis Memuru 


Gaziantep Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Asayiş Şube Müdürlüğü Yıldırım Ekipler Amirliğinde görevli Polis Memuru Yıldıray Keskin'e sürpriz bir doğum günü kutlaması hazırladı. Toplum Destekli Polisler sürpriz doğum günü kutlaması için önce polis memurunun eşi, çocukları ve mesai arkadaşlarını gizlice restorana getirdi. Ardından da doğum günü pastası ve hediyeler hazırlandı. Hazırlıkları tamamlayan Toplum Destekli Polisler, 155 Polis İmdat telefonunu arayarak restoranda kavga olduğu ihbarında bulundu. İhbar üzerine restoranda kavgaya müdahale için sevk edilen ekipte bulunan polis memuru Yıldıray Keskin olay yerine geldiğinde şok bir sürprizle karşılaştı. Kendisine hazırlanan doğum günü kutlamasını, eşi ve çocuklarını gören polis memuru duygusal anlar yaşadı. Şaşkınlığı uzun süre üzerinden atamayan Keskin, duygularını gözyaşı dökerek dışa vurdu. Mesai arkadaşları tarafından hazırlanan unutulmaz doğum gününde tebrikleri kabul eden Keskin'i ilk eşi ve çocukları tebrik etti.

Doğum günü pastası üzerindeki mumları üfledikten sonra meslektaşlarının hediyelerini kabul eden polis memuru Yıldıray Keskin, sürpriz doğum günü kutlamasının ardından eşi ve çocukları ile birlikte restoranda baş başa yemek yedi.
6 Nisan 2012 Cuma günü yayınlandı