Polise silahla direnen şahıs nefes kesen kovalamaca sonrasında yakalandı

- Kovalamacadan görüntü
Polis Akalan Efes Güvenlik Önlemi Polis Ekipleri 

-- Şahsın elindeki silahı önce beline doğrultarak polislerden uzaklaşması
-- Şahsın silahı kafasına tutarak polise direnmesi ve polis ekiplerinin ellerindeki silahlarla zanlıyı ikna etme çabası
-- Zanlının gözaltına alındığı sırada çevresinde bulunan polis ekiplerinden görüntü
-- Uzun namlulu silahla güvenlik önlemi alan polis ekibinden görüntü
-- Zanlının polis otosuna bindirilmeye çalışılması
-- Asayiş Şube Müdürünün telsizden bilgi vermesi
-- Şahsın gözaltına alınışı
-- Detaylar

( KAYSERİ )- Köşeye sıkışan şahıs silahı önce karnına sonra kafasına doğrulttu- 15 suçtan kaydı bulunan şahıs polis ekiplerinin ikna çabası sonrasında üzücü bir olay yaşanmadan gözaltına alındı KAYSERİ

- Kayseri'de 15 suçtan aranan silahlı bir şahıs ve polis ekipleri arasında uzun süren kovalamaca yaşandı. Köşeye sıkışan şahıs, elindeki silahla polise direnerek, silahı önce karnına sonra kafasına doğrulttu. Şahıs, polis ekiplerinin soğukkanlı davranarak ikna etmesi sonrasında gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre Melikgazi ilçesine bağlı Eğribucak mahallesinde 15 suçtan aranan Ç.K. (24) polis ekipleri tarafından gözaltına alınmak istendi. Polislere tabanca ile ateş ederek kaçmaya çalışan Ç.K. ile polis arasında kovalamaca başladı.
Araçla kaçamayacağını anlayan zanlı, Seher bulvarı üzerinde araçtan inerek koşarak kaçmaya çalıştı. Uzun süren kovalamaca sonrasında bir evin bahçesinde sıkıştırılan silahlı zanlı teslim olmakta direndi. Elindeki silahı karnına tutarak kendini vurmakla polisleri tehdit eden zanlı ile polis ekipleri arasında ikna çabaları başladı.
Soğukkanlı davranarak görüşmeleri sürdüren polis ekipleri, silahı kafasına doğrultan zanlıyı ikna ederek elindeki silahla birlikte gözaltına aldı. Zanlı Ç.K., polis otosuna konularak işlemler için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
25 Nisan 2019 Perşembe günü yayınlandı