Polise kafa ve yumruk attı

Merkez Karatay ilçesi Fetih Caddesi ile Ahmet Özcan Caddesinin kesiştiği Altıyol kavşağındaki 8 katlı bir binanın çatı katında yangın çıktı. Üç yıl önce yapımı tamamlanan binanın çatı katında tadilat yapıldığı esnada çatı kaplama malzemeleri yanmaya başladı.
Polis 


Çatı malzemesinin yanıcı özelliği nedeniyle alevler çatıyı sardı. Çatıda çalışan işçilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Polis de binada bulunan vatandaşları tahliye ederek güvenlik önlemi aldı. Yangın devam ettiği sırada çatıda bulunan mutfak tüpleri yangın merdiveni vasıtasıyla aşağı indirildi. Ekipler kısa sürede binanın ön ve arka cephesinden yangına müdahale etti. Yangın bir ara çatı katından binanın son katında bulunan daireye sıçradı ancak ekipler alevleri daha fazla büyümeden söndürdü.

POLİSE KAFA ATTILAR

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ettiği sırada çatı tadilatını yaptıran apartman yöneticisiyle müteahhit firma yetkilileri ve apartman sakinleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ortalık bir anda karıştı. Çıkan kavgaya müdahale için biber gazı sıkan bir polis memuruna taraflardan birisi aniden gelerek önce kafa ardından yumruk attı. Yaralanan polis memuru ambulansa bindirilerek tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
1 Eylül 2015 Salı günü yayınlandı